25 / 07 / 2024

Aydın Central Park

Aydın Central Park

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kamulaştırdığı Aydın Tekstil arazisini Central Park yapacaklarını açıkladı.

David Duchovny, Central Park West'teki evini 7.5 milyon dolara satıyor!

Altın Küre Ödüllü, Amerikalı dizi - film oyuncusu ve X-Files yıldızı David Duchovny, Central Park West'te konumlanan lüks Manhattan evini 7.5 milyon dolar bedelle satıyor...

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Central Park’ta sahra hastanesi kuruluyor!

Central Park’ta koronavirüs salgınına karşı mücadele edebilmek için sahra hastanesi kuruluyor. Hazırlanan çadırlarda 68 yatak ve 10 yoğun bakım yatağı bulunacak.

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

Millet bahçesi Central Park'ın 3, Hyde Park'ın 8 kat büyüğü olacak!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Atatürk Havalimanı'na kurulacak millet bahçesinin New York'taki Central Park'ın 3 katı ve Londra'daki Hyde Park'ın 8 katı büyüklüğünde olacağını söyledi.

Amerika’nın Central Park’ı varsa, bizim de millet bahçemiz olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İBB'yi ziyaret etti. Erdoğan, "Amerika’nın Central Park’ı varsa, İngiltere’nin Hyde Park’ı varsa, bizim de millet bahçelerimiz olacak" dedi...

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Aydın Tekstil arazisi yerine Central Park geliyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kamulaştırdığı Aydın Tekstil arazisini Central Park yapacaklarını açıkladı.

Ağaoğlu Central Park İstanbul'a usul kararı verildi!

8. İdare Mahkemesi Başkanı Muhammet Ali Öztürkler Ağaoğlu'nun Bakırköy'de inşaatına başladığı Central Park projesinin durdurulmasıyla ilgili kararın 'usul' yönünden verildiği belirtti.

Aydın'da çevre düzenleme işi yapılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kent merkezinin dört bir köşesine “sepetli çiçek şelalesi peyzajları” ile renklendiriliyor.

Ağaoğlu Central Park teslim tarihi!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Central Park projesinde daire fiyatları 978 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Mart 2018 tarihinde teslim edilecek.

Aydın Central Park Haberi

Aydın Central Park

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kamulaştırdığı Aydın Tekstil arazisini Central Park yapacaklarını açıkladı. Çerçioğlu, “Belediyeler genellikle böyle büyük yerleri alıp AVM ve yüksek katlı binalar yaparlar. Biz tam aksine 5 bin ağaç daha dikeceğiz” dedi.


ÖZLEM Çerçioğlu... Adnan Menderes’ten beri sağın kalesi olmuş Aydın’da Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) yüzde 44 oyla belediye başkanlığı kazandırmış bir kadın. Milletvekilliğini bırakarak geçtiği belediye başkanlığında 7’nci yılını dolduruyor. En başarılı belediye başkanları sıralamasında 4’üncü olan Çerçioğlu, kent içinde kalan arazileri kamulaştırarak, alışveriş merkezi (AVM) ya da gökdelen yerine yeşil alan haline getiriyor. “Kenti kadınlar kullanıyor. Yerel yönetimlerde daha fazla kadın olmalı” diyen Çerçioğlu, başarısının bir başka nedenini de parti ayrımı gözetmeden hizmet vermesine bağlıyor.


9 BİN DOLAR GELİR VAR



Aydın sosyo ekonomik olarak nasıl...