29 / 04 / 2024

aydın efeler konut fiyatları son durum

aydın efeler konut fiyatları son durum

Efeler'de daireler fiyatlarının yüksek olmasıyla ilgili değerlendirme yapan gayrimenkul danışmanları, yeni alanlar konut imarına açılmadığı takdirde sıkışıklık yaşanacağı ve önümüzdeki süreçte ev fiyatlarının daha da artacağını belirtti.

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

TOKİ Aydın projesiyle bu ilçeye tam 322 yeni konut geliyor! İhale tarihi resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte Aydın TOKİ projesi ile ilgli detaylar...

TOKİ Aydın 2023 projesinde son dakika! 228 konut için beklenen tarih resmen geldi!

TOKİ Aydın 2023 projesinde son dakika... 228 konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen TOKİ tarafından açıklanan bu tarihe bakın...

TOKİ Aydın projesiyle tam 322 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor. Projede 322 adet konut yer alıyor.

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor!

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu... O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor...

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın!

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı... 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın...

TOKİ Aydın projesiyle tam 196 yeni konut geliyor! Dikkat! Tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesiyle tam 196 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

TOKİ Aydın projesiyle o ilçeye 198 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 198 adet konut yer alacak.

TOKİ Aydın projesi için düğmeye bastı! Tam 79 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aydın projesi için düğmeye bastı. Projeyle tam 79 yeni konut geliyor.

TOKİ Aydın'da 79 ucuz konut inşa edecek!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projesinin ihalesini 5 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

aydın efeler konut fiyatları son durum Haberi

aydın efeler konut fiyatları son durum

Efeler İlçesi'nde satılık ve kiralık dairelerin fiyatlarının yüksek olmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan gayrimenkul danışmanları, yeni alanlar konut imarına açılmadığı takdirde sıkışıklık yaşanacağı ve önümüzdeki süreçte ev fiyatlarının daha da artacağını belirtti. 


Efeler'de satılık ev fiyatlarının ve dairelerin kiralama bedellerinin yüksek olması, konut imarına açık arsaların azlığı, kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılıp yerine 1+1 dairelerin yapılması gibi konuları değerlendiren gayrimenkul danışmanları. mevcut alanların konut imarına açılmadığı takdirde sıkışıklık yaşanacağı ve önümüzdeki süreçte ev fiyatlarının daha da artacağına dikkati çekti. 


Kanguru Emlak Sahibi Mahmut Yörük, konut fiyatlarının artışını arsa fiyatlarının yüksek olmasına ve mevcut alanların konut imarına açılmamasına bağlarken. Efeler Remax Pasha Gayrimenkul Danışmanlık Sahibi İlhami Karakuş ise, "Ev fiyatlarının arttığını düşünmüyorum. Ev fiyatları artmıyor; modern konutlar yapılıyor. bu konutların fiyatları da dolayısıyla...