16 / 05 / 2024

aydın enerji santrali projesi

aydın enerji santrali projesi

Nazilli Belediye Meclisi Haziran 2015 dönemi olağan toplantısı yapıldı. Nazilli Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt başkanlığında toplanan mecliste 4 gündem maddesi görüşüldü.

Akkuyu Nükleer Santrali'nde geri sayım başladı;  Bakan Bayraktar tarih verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Akkuyu Nükleer Santrali'nde kısa süre içinde elektrik üretimine başlanacağını duyurdu veı ve 2028’e kadar santralin tamamının devreye alınacağını müjdeledi. İşte detaylar...

Aydın'da acele kamulaştırma yapılacak!

Aydın İlinde Tesis Edilecek Bafa Rüzgar Enerji Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Galata Aydınlatma Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Aydınlatma Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Balın tarafından kuruldu.

Özbek Güneş Enerji Santrali Anonim Şirketi kuruldu!

Özbek Güneş Enerji Santrali Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Serhan Süzer tarafından kuruldu. 

Akkuyu Nükleer Santrali'nin temeli yarın atılıyor!

AK Parti Bakırköy 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Akkuyu Nükleer Santrali'nin temelinin yarın atılacağını söyledi.

Aydın Çine'de özelleştirme kararı!

EÜAŞ'ye ait Aydın'daki Çine Hidroelektrik Santrali (HES) ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar özelleştirilecek. Özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri 8 Eylül'de yapılacak.

Nükleer enerji santrali yatırımlarına devlet desteği!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar'a göre nükleer enerji santrali yatırımlarına devlet desteği geldi..

Ünal Aysal, Güney Koreli ortakla İran'da enerji santrali inşa edecek!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Unit International ile Güney Kore'nin en büyük inşaat firmaları arasında yer alan SK Engineering & Construction ile İran'da enerji santrali inşa ediyor.

DİŞTİ Güneş Enerji Santrali'nde sona gelindi!

Çevreye zarar vermeyen yenilenebilir enerji kaynaklarının artırılması için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri’nin (DİŞTİ) açık otoparkında inşa edeceği Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi tamamlanıyor.

Aydın İncirliova'da pazar yerinde enerji üretilecek!

Aydın'ın İncirliova Belediyesi, GEKA destekli projesi sayesinde kapalı pazaryerinin üstüne kurduğu güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretimi yaparak giderlerini azaltmayı başardı.

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Türk Akımı ve Akkuyu Nükleer Santrali projeleri yarın görüşülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yarın gerçekleştirecekleri görüşmede, Türk Akımı boru hattı ve Akkuyu Nükleer Enerji Santrali projelerini görüşecek.

aydın enerji santrali projesi Haberi

aydın enerji santrali projesi

Nazilli Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantının ilk gündem maddesinde kent konseyi meclis ve çalışma grubu kararları inceleme komisyonu raporu görüşülerek oybirliği ile karara bağlanırken, Nazilli Belediyesi'nin 5 yılık yatırım programının 2015 dilimine ilave yapılmasına oybirliği ile karar verildi. Belediye Meclis Toplantısında ek gündem maddesi olarak görüşülen Kirazlı Rüzgâr Enerjisi Santrali Projesinin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı da oybirliği ile onaylandı. Belediye Meclisinde son olarak NAZKENT 5. etap toplu konutlarının üyelere tahsisinin yapılabilmesi için Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a oybirliği ile yetki verildi. 


Aydın Ses...