02 / 05 / 2024

Aydın eski otogar alanı

Aydın eski otogar alanı

Aydınlı eski Bakan Nahit Menteşe, mülkiyeti kendilerine ait olan ve belediye hizmet binası yapmak üzere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın istediği eski otogar alanını Efeler Belediyesi’ne devrettiklerini açıkladı.

Net Holding'in acı günü! İhsan Aydın vefat etti!

Net Holding'in eski yöneticilerinden olan İhsan Aydın hayatını kaybetti. Net Holding taziye ilanı yayınladı.

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Antakya'nın eski otogarı 46 milyon liraya icradan satılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya eski otogarını satıyor. Otogarın ihalesi 46 milyon lira muhammen bedel ile gerçekleşecek.

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

Aydın Entel Köy’de “İmara aykırı” şikayeti ters tepti!

Aydın’da ‘Entel Köy’ diye bilinen eski Rum köyü Doğanbey'de 15 köylü, bir süre önce köydeki bir konutu “İmara aykırı” olduğu gerekçesiyle şikayet etti.

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Aydın Nazilli'de kentsel dönüşüm için yetki verildi!

Aydın Nazilli'de Eski Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşümle yenilenmesi için Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a tam yetki verildi.

Aydın'daki 4 lojman, Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüşecek!

Aydın Ortaklar mahallesinde yer alan 4 eski lojman restore edilecek. Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüştürülecek.

Aydın'a 2,5 milyon TL'lik kültür merkezi geliyor!

İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Karacasu Otogarı temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a iki müjde verdi...

Aydın Kurt: Gayrimenkulde maliyetler arttı, fiyatlar değişmedi!

Kurt inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, son dönemde döviz kurunda yaşanan artışın gayrimenkul sektöründe maliyetleri önemli ölçüde artırsa da bunun henüz fiyatları etkilemediğini, gayrimenkul üreticilerinin eski fiyatlardan satışlara devam ettiğini söyledi.

Aydın Buharkentliler otogar yapılmasını istiyor!

Buharkent Birlik Kooperatif Başkanı Fatih Yıldırım, Buharkent'e acilen otogar yapılmasını istedi. Birlik Başkanı Yıldırım, otogar yapılması için Büyükşehir’e proje sunduklarını ancak bir cevap alamadıklarını söyledi.

Aydın Karacasu Otogarı imara aykırı mı?

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karacasu’ya yaptıracağı otogar için imara aykırı projeyi uygulamaya başlayınca, olan vatandaşa oldu. Vatandaşın evindeki banyo, mutfak ve tuvaletteki havalandırma pencerelerinin önüne duvar örüldü

Aydın eski otogar alanı Haberi

Aydın eski otogar alanı

Aydınlı eski Bakan Nahit Menteşe, mülkiyeti kendilerine ait olan ve belediye hizmet binası yapmak üzere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın istediği eski otogar alanını Efeler Belediyesi’ne devrettiklerini açıkladı.



Efeler'deki eski otogar alanını, 1973 yılında otogar olarak kullanılması şartıyla Aydın Belediyesi'ne devreden Musluca ve Menteşe aileleri, otogarın yeni alana taşınmasının ardından istimlak gayesi ortadan kalktığı için eski alanın kendilerine iade edilmesini istemişti. Yaklaşık 2 yıldır boş ve atıl vaziyette duran eski otogar alanını Efeler Belediyesi'ne hizmet binası yapmak istediklerini iletmek üzere Nahit Menteşe’yi ziyaret eden Başkan Özakcan, bu isteklerini Menteşe’nin olumlu karşıladığını ifade etti.



“BAĞIŞTAN GERİ DÖNÜŞ GİBİ BİR DÜŞÜNCESİ YOK”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun girişimleriyle, Aydın Muğla karayolu üzerine yapılan Aydın Şehirler Arası Otobüs Terminali, 2014 Şubat’ta hizmete başladı. Eski...