01 / 05 / 2024

Aydın hastane

Aydın hastane

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 800 yataklı bölge hastanesinin temelinin bu yıl atılacağını söyledi. Hastanenin Aydın'a hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Savaş, AK Parti olarak kente hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Aydın'a 600 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Aydın'a 600 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor. Ayrıca, Sağlık Bakanlığı tarafından, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'ne 112 Acil Sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 adet ambulans törenle teslim edildi.

Aydın'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan diş hastanesi binası ve arsası vasfındaki gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aydın'a hastane müjdesi!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 800 yataklı bölge hastanesinin temelinin bu yıl atılacağını söyledi. Hastanenin Aydın'a hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Savaş, AK Parti olarak kente hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Polikliniği yıkılmayacak mı?

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Poliklinik binası 7 yıl önce alınan yıkım kararının ardından dışı boyanarak güzelleştirilmeye başlandı. Yıkım kararı olmasına rağmen hastane binasının tadilata alınması ile ilgili yetkililer herhangi bir açıklama yapmadı.

İstanbul Aydın Üniversitesi tıp fakültesi önümüzdeki yıl açılacak!

İstanbul Aydın Üniversitesi 75 milyon dolar yatırım yaptığı tıp fakültesini önümüzdeki yıl açıyor. Fakülte bünyesinde 250 yataklı hastane de kurulacak.

Aydın Üniversitesi'ne yeni tıp fakültesi hastanesi!

İstanbul Aydın Üniversitesi 75 milyon dolar yatırım yaptığı tıp fakültesini önümüzdeki yıl açıyor. Fakülte bünyesinde 250 yataklı hastane de kurulacak.

Gözde Grubu Aydın'da hastane yapacak!

GÖZDE Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah: "Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası'nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız." dedi

Aydın Bölge Hastanesi projesinde son durum ne?

Aydın'a yapılacak 800 yataklı Bölge Hastanesi projesi, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'li üyelerin engeline takıldı. Efeler ilçesi Şevketiye mahallesinde yapılması planlanan hastane için imar planı değişikliğine Meclis'ten onay çıkmadı

Aydın Köşk'e hastane müjdesi!

Aydın Köşk'te yaşayan 30 bin kişinin sağlık alanındaki ihtiyacını karşılamak için harekete geçen Kılınç, "Entegre Hastane" taleplerinin Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Aydın'da sorunlu kavşaklar yerinde incelendi!

Aydın'da sorunlu kavşaklar yerinde incelendi. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Çine'de Alabanda, hastane ve Cumalı Mahalle kavşaklarında incelemeler yaptı.

İstanbul Aydın Üniversitesi, Tıp Fakültesi ve hastanesini 2015 sonunda tamamlayacak!

İstanbul Aydın Üniversitesi inşaatı devam eden bloklardan M Blok ve L Blok'u 2014 Eylül'de tamamlayacak. Üniversitede kurulacak Tıp Fakültesi ve hastane bloğunun açılış tarihi ise 2015 sonu olarak planlanıyor

Remzi Aydın: Eyüp'e iki tane hastane kazandıracağız!

Eyüp’ün hastane ihtiyacı olduğunu tespit ettiğini kaydeden AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, yerel seçimlerde başkan seçilirse Eyüp’e iki tane hastane kazandıracaklarını söyledi...

Derin Mermerci-Cem Aydın çifti Taksim Residence'ta yaşıyor!

Derin Mermerci-Cem Aydın çiftinin yaşadığı Taksim Residence'ın sırrı ortaya çıktı. Sultan II. Abdülhamid, araziyi hastane yapılması için Fransa'ya bağışladı. Ancak söz konusu yer, 'Lozan'a aykırı olarak Tekfen Holding'e satıldı...

Aydın-Çıldır Havalimanı işletme ihalesinde THY ve Güneş Express teklif verdi!

Topuz, ihale öncesinde yaptığı konuşmada, DHMİ envanterinde yer alan ve 15 Ağustos 2002 tarihli protokolle Jandarma Genel Komutanlığına geçici olarak tahsis edilen Aydın-Çıldır Havalimanı'nın sivil trafiğe açılmasının gündeme geldiğini anımsattı

Aydın hastane Haberi

Aydın hastane


Aydın'ın Efeler ilçesi Şevketiye mahallesindeki 170 dönümlük araziye yapılması planlanan 800 yataklı bölge hastanesi için Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'yla görüşen AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, Aydınlılara müjde verdi. Aydın'ın bu yıl bölge hastanesine kavuşacağını belirten Milletvekili Savaş, "Plan Bütçe Komisyonu toplantısının ardından Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'yla kente yapılması planlanan bölge hastanesi hakkında görüştük. Sayın bakanımız, bölge hastanesi projesinin Kalkınma Bakanlığı Yüksek Planlama Kurulu'nda olduğunu ve hastanenin temel atılımıyla ilgili tarihin 15 gün içinde netleşeceğini söyledi. Hastanenin temelinin bu yıl içinde atılacağını ifade etti. Bölge Hastanesi şimdiden Aydın'a hayırlı olsun. AK Parti olarak Aydın'a hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.



Yeni...