04 / 05 / 2024

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi ve proje detayları...

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

TOKİ Aydın İncirliova projesi belli oldu! 608 bin TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Aydın İncirliova 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın İncirliova’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın İncirliova’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın İncirliova sosyal konut projesi...

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Aydın Şalcı'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Altınbaş Üniversitesi Mühendislik ve Kanal Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yüksek Mühendis Aydın Şalcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu. Aydın Şalcı, “Kanal İstanbul’dan gemiler geçemez” dedi.

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020!

TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020 ve proje detayları...

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi!

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Aydın İncirliova alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Aydın İncirliova başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova projesinde yer alan 39 adet konut için başvurular bugün başladı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi Haberi

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova alt gelir grubu projesinde 39 adet konut mevcut.

TOKİ Aydın İncirliova alt gelir grubu projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. TOKİ İncirliova 2020 projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Kura çekiminin 3 Aralık 2020 tarihinde yapılacağı proje için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

Başvuru döneminde son güne girilen Aydın İncirliova TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 168 bin 182 TL, en yüksek konut bedeli 194 bin 544 TL şeklinde belirlendi.

Yüzde 12 ve yüzde 20 peşinat imkanı sağlanan İncirliova TOKİ projes için ödenecek peşinat tutarları 20 bin 181 TL ile 38 bin 908 TL arasında farklılık gösteriyor.

Kura heyecanının başladığı İncirliova TOKİ projesinde en düşük taksit bedeli 560,61...