21 / 05 / 2024

Aydın İncirliova yol

Aydın İncirliova yol

Aydın İncirliova'da vatandaşlar, yüksek binaların gölgesindeki dar yollardan şikayetçi. Vatandaşlar "İncirliova'da daracık yollar var ama 8-10 katlı binalar yapılıyor." dedi

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

TOKİ Aydın İncirliova projesi belli oldu! 608 bin TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Aydın İncirliova 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın İncirliova’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın İncirliova’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın İncirliova sosyal konut projesi...

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020!

TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020 ve proje detayları...

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi!

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Aydın İncirliova alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Aydın İncirliova başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova projesinde yer alan 39 adet konut için başvurular bugün başladı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı!

Toplam maliyetinin 7 milyar TL’ye ulaşacağı öngörülen Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı. Yol için günlük 35 bin araç geçiş garantisi verildiği ileri sürüldü. 

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Karacasu'da olaylı yıkım!

Aydın Karacasu'da depreme dayanıksızlık raporu çıkarılan ve geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının tamamlanmasından sonra tahliye edilen Karacasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) yıkımı krize yol açtı. Okulun yıkımını izleyen gazeteciye çirkin saldırı düzenlendi.

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Aydın'da yol çalışmaları tam gaz!

Önceki dönemde yollarda 3 bin 500 kilometreden fazla bakım, onarım ve altyapı çalışması yapılan Aydın’da yollar modern hale getiriliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni dönemin Aydın için uzun soluklu hedeflere ulaşma dönemi olduğunu söyledi.

Aydın İncirliova yol Haberi

Aydın İncirliova yol


Aydın İncirliova'da vatandaşlar, yüksek binaların gölgesindeki dar yollardan şikayetçi. Yoğun olarak otopark sorununun da yaşandığı İncirliova'da vatandaşlar, Aydın Büyükşehir ve İncirliova Belediyesi'nin soruna duyarsız kaldığını öne sürdü. Yeni Asır WhatsApp İhbar Hattı'na çektikleri fotoğrafları gönderen vatandaşlar, "İncirliova'da daracık yollar var ama 8-10 katlı binalar yapılıyor.

Belediye soruna duyarsız ve uygunsuz bina planlarına onay veriyor. Araç park edecek otopark yok. Gelecekte problem daha da büyüyecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi başka partiden olduğu için soruna ilgi göstermiyor" dedi.



Yeni...