05 / 05 / 2024

aydın inşaat ihalesi

aydın inşaat ihalesi

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 120 bağımsız bölümden oluşan konut inşaatı arsa karşılığında 22 milyon 319 bin 9 TL'ye ihale edilecek.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın gerçekleştirecek.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

KOÜ Teknopark’ın ek binasının inşaatı durdu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Kayseri'de 36.2 milyon TL'ye 4 okul inşaatı ihalesi!

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 4 adet okul inşaatının yükleniciye verilecek Hazine taşınmazları karşılığında yaptırılmasına ilişkin arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhalelerin bedelleri 36 milyon 263 bin TL olarak açıklandı.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Erd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Aydın tarafından kuruldu. 

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Aydın ve Mete Aydın ortaklığında kuruldu. 

aydın inşaat ihalesi Haberi

aydın inşaat ihalesi

ARSA SATIŞI KARŞILIĞINDA İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR


Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğünden:


1 - İhale konusu olan işin niteliği, yeri ve miktarı:

Söke Belediyesi Mülkiyetinde bulunan 1422 ada, 2 parsel üzerinde yapılacak 21.666,64 m2 yapı inşaat alanına sahip 120 bağımsız bölümden oluşan konut inşaatının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ve Yenicami Mahallesindeki Şenırmak sokağa cepheli park alanında yapılacak 6039 m2 lik Semt Parkı ve Spor Alanları Projesi Uygulaması İşi.


2 - Şartname ve eklerinin nereden ve hangi şartlarla alınacağı:

Şartname ve ekleri, Söke Belediyesinin Konak Mahallesi, Saraçlar caddesi, No: 21 adresindeki Fen İşleri Müdürlüğünden 5.000,00 (BEŞBİN) -TL ihale dokümanı bedelinin ödenmesi suretiyle satın alınabilir. Veya aynı adreste bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, İdarece onaylı ihale dokümanını satın alması zorunludur.


3 -...