23 / 07 / 2024

Aydın Köymen kimdir

Aydın Köymen kimdir

2010 yılında hayatını kaybeden kent bilimci ve yazar Aydın Köymen 'in anısına Ülkem, Kentim; Semtim Yazı Yarışması 'nın beşincisi bu yıl yazı ve kısa film alanlarında düzenleniyor..

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir?

Garanti BBVA bankasının bağımsız yönetim kurulu üyesi Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir? İşte ayrıntılar...

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Köşk Belediyesi yeni binasına kavuştu!

Aydın’ın Köşk ilçesinde yıllardır küçük bir binada vatandaşlara hizmet vermeye çalışan belediye yeni binasına kavuştu.

Aydın Söke'deki 110 yıllık tarihi bina çöktü!

Aydın Söke'de başlatılan inşaat çalışmaları Aydın Caddesi’nde yer alan 110 yıllık tarihi binayı çökertti. Göçükte herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

Aydın'a 2,5 milyon TL'lik kültür merkezi geliyor!

İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Karacasu Otogarı temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a iki müjde verdi...

Aydın'daki dönüşümde 803 bina yıkıldı!

Aydın'da geçen yıl kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 803 binada, risk tespiti yapıldı. Riskli olduğu belirlenen 754 bina, yıkıldı. Dönüşüm için evleri yıkılan bin 130 aileye, şimdiye kadar toplam 10.8 milyon TL kira yardımı verildi.

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Aydın'daki Köşk Tren Garı restore ediliyor!

Aydın'ın Köşk ilçesinde tren yolu hattının her iki tarafındaki alanın restorasyon yapımı için hazırlanan projenin ödeneği Köşk Belediyesi'nin girişimleri sonucunda bakanlık tarafından onaylandı.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Aydın Kuyucak 177 konut ihalesi 19 Aralık'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Kuyucak İlçesi'nde hayata geçireceği 177 konut için inşaat ihalesi 19 Aralık 2016 tarihinde yapılacak.

Aydın Köymen kimdir Haberi

Aydın Köymen kimdir

Aydın Birlikteliği ve Kavaklıderem işbirliği ile düzenlenen yarışmanın bu yılki konusu ise "Kent Yaşamında AVM'lerin Yeri" olarak belirlendi Yazı ve kısa film alanlarında gerçekleştirilecek yarışmada katılımcılardan, AVM'lerin çok yönlü bir değerlendirmesinin yapılmasının yanı sıra topluma olumsuz etkilerinin nasıl giderilebileceği, olumlu katkılarının nasıl geliştirilebileceği konularında öneriler getirmesi bekleniyor. Son başvuru tarihi 19 Mart olarak belirlenen yarışmada birincilere 2 bin 500 TL, ikincilere bin 500 TL, üçüncülere ise 750 TL ödül verilecek. 


Hürriyet...