02 / 06 / 2024

Aydın nazillide eski binalar yıkılıyor

Aydın nazillide eski binalar yıkılıyor

Nazilli Belediyesi Hamzallı Mahallesine yapılacak yeni düğün salonu için mevcut eski düğün salonun yıkımı gerçekleştirildi.

Net Holding'in acı günü! İhsan Aydın vefat etti!

Net Holding'in eski yöneticilerinden olan İhsan Aydın hayatını kaybetti. Net Holding taziye ilanı yayınladı.

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

Aydın Entel Köy’de “İmara aykırı” şikayeti ters tepti!

Aydın’da ‘Entel Köy’ diye bilinen eski Rum köyü Doğanbey'de 15 köylü, bir süre önce köydeki bir konutu “İmara aykırı” olduğu gerekçesiyle şikayet etti.

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Aydın Nazilli'de kentsel dönüşüm için yetki verildi!

Aydın Nazilli'de Eski Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşümle yenilenmesi için Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a tam yetki verildi.

Aydın'daki 4 lojman, Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüşecek!

Aydın Ortaklar mahallesinde yer alan 4 eski lojman restore edilecek. Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüştürülecek.

Aydın Kurt: Gayrimenkulde maliyetler arttı, fiyatlar değişmedi!

Kurt inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, son dönemde döviz kurunda yaşanan artışın gayrimenkul sektöründe maliyetleri önemli ölçüde artırsa da bunun henüz fiyatları etkilemediğini, gayrimenkul üreticilerinin eski fiyatlardan satışlara devam ettiğini söyledi.

Aydın'daki eski otogar arazisi kaderine terk edildi!

Aydın'da Şubat 2014'te yeni otogarın faaliyete geçmesi ile yıkılan eski otogar alanı toz toprak altında kaldı.

Aydın Söke kent merkezinde eski yapılar çoğunlukta!

Aydın Denge Gazetesi'nin yazarlarından Hüseyin Işık bugünkü yazısına Söke'deki 1/5000'lik imar planı sorununu kaleme aldı. İşte Hüseyin Işık'ın o yazısı...

Aydın Dandalaz Köprüsü restore edilecek!

Aydın'ın Karacasu ilçesindeki, restorasyon çalışmasında yıkılan 590 yıllık Dandalaz Köprüsü için ihalelerin tamamlanmasının ardından ön çalışmaların başladığı öğrenildi. Köprünün ilk olarak eski haline getirilmesinin ardından restorasyon çalışmaları başlayacak.

Aydın eski otogar yanı alanı ihalesi mahkeme tarafından durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait İmar AŞ'nin eski otogarın yanında bulunan alanda 30 Mayıs'ta yapacağını ilan ettiği ihalenin yürütmesini Aydın 1. İdare Mahkemesi durdurdu.

Aydın nazillide eski binalar yıkılıyor Haberi

Aydın nazillide eski binalar yıkılıyor

Nazilli Belediyesi Hamzallı Mahallesine yapılacak yeni düğün salonu için mevcut eski düğün salonun yıkımı gerçekleştirildi. Nazilli Belediyesi tarafında mevcut düğün salonu yerine yenisi inşa edilecek. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık mahallelere yaptığı rutin ziyaretler sırasın mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı Ali Önal’ın mahallesinde bulunan mevcut düğün salonu ile ilgili sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Aldığı bilgiler doğrultusunda kullanışsız düğün salonunda yaptırttığı incelemeler sonrasında binanın depreme karşı dayanıksız olduğu tespit edildi. İnceleme sonucu varılan tespit ile yıkımına karar verilen düğün salonu için harekete geçildi. Hamzallı Mahallesi’ne yeni düğün salonu Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Hamzallı mahallesindeki mevcut düğün salonunun bir an önce yıkılarak yerine yenisinin yapılması talimatını vermesi ile Hamzallı mahallesinin eski kullanışsız düğün salonu Nazilli Belediyesi Fen işleri ekiplerince yıkıldı....