07 / 05 / 2024

aydın Sarıçay Barajı

aydın Sarıçay Barajı

Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Aydın’daki bakanlık yatırımlarından bahseden Eroğlu, Sarıçay Barajı projelerinin hazır olduğunu belirtti...

Aydın ve Bursa'da kiralık 10 gayrimenkul!

Aydın ve Bursa'da yer alan iş yeri, konut ve çay bahçesi için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleler ile ilgili detaylar...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

TOKİ Aydın Merkez projesinin detayları belli oldu! 240 ay taksit fırsatını kaçırmayın!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Aydın Karpuzlu’ya TOKİ geliyor! 240 ay taksit imkanı!

TOKİ Aydın Karpuzlu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Karpuzlu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Karpuzlu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Karpuzlu sosyal konut projesi...

TOKİ Aydın Buharkent’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! 240 ay taksit imkanı!

TOKİ Aydın Buharkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Buharkent’te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Buharkent’te inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Buharkent sosyal konut projesi...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Ekonomist Kaan Sarıaydın,

Ekonomist Kaan Sarıaydın, doların 3 TL'ye düşürülebileceğini söyledi ve nasıl yapılacağını tek tek sıraladı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın Buharkent Toplu Konut Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

aydın Sarıçay Barajı Haberi

aydın Sarıçay Barajı


Bakanlığına bağlı kurumlar tarafından düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreni için Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Valilik ziyareti sırasında Aydın’daki bakanlık yatırımlarından bahseden Eroğlu, Sarıçay Barajı projelerinin hazır olduğunu belirterek, “Aydın Büyükşehir Belediyesi, yapacağını söylediği için bekliyoruz. 2013’den beri yapılmadı, yapmazsa yaparız” dedi.


Bakanlığının Aydın’a 13 milyar TL yatırım yaptığını kaydeden Veysel Eroğlu, inşaatı yarım barajları tamamladıklarını hatırlatarak, “Eski Türkiye’de bütün baraj, gölet ve sulama tesisleri ödenek bekliyordu. Biz ilk defa hükümet olarak eski Türkiye’de unutulmuş bir il olan Aydın’ı hatırlattık” diye konuştu. Aydın ve çevresine 73 milyon metreküp su verdiklerini kaydeden Eroğlu, “Aydın’ın su ihtiyacını karşılamaya devam ediyoruz. Yatırımlarımız ve projelerimiz sürüyor” ifadelerini kullandı.

“SORUMLU BİZ DEĞİLİZ”

Eroğlu, Sarıçay Barajı...