01 / 05 / 2024

aydın şehirlerarası otogarı ne zaman hizmete girecek

aydın şehirlerarası otogarı ne zaman hizmete girecek

Aydın Belediyesi tarafından yaptırılan Aydın Şehirler Arası Otobüs Terminali Şubat ayında hizmete girecek. Otogar inşaatının tamamlandığını belirten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Şubat ayı içerisinde faaliyete geçeceğini açıkladı...

Süleymanpaşa Şehirlerarası Otogarı'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilecek Şehirlerarası Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı. Hayata geçirilecek proje ile 100 kişiye istihdam sağlanacak.

Tekirdağ Şehirlerarası Otogarı 24.8 milyon TL'ye yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'a Şehirlerarası Otogar yaptırılmasını ve 15 yıl süreyle işletmesini ihale ediyor. 16 Şubat'ta gerçekleşecek ihalenin bedeli 24 milyon 899 bin 430 TL olarak belirlendi.

Aydın'a 2,5 milyon TL'lik kültür merkezi geliyor!

İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Karacasu Otogarı temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a iki müjde verdi...

Aydın Buharkentliler otogar yapılmasını istiyor!

Buharkent Birlik Kooperatif Başkanı Fatih Yıldırım, Buharkent'e acilen otogar yapılmasını istedi. Birlik Başkanı Yıldırım, otogar yapılması için Büyükşehir’e proje sunduklarını ancak bir cevap alamadıklarını söyledi.

Aydın Karacasu Otogarı imara aykırı mı?

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karacasu’ya yaptıracağı otogar için imara aykırı projeyi uygulamaya başlayınca, olan vatandaşa oldu. Vatandaşın evindeki banyo, mutfak ve tuvaletteki havalandırma pencerelerinin önüne duvar örüldü

Aydın Karacasu Otogarı yenileniyor!

Uzun zamandan beri proje ve ihale aşamasında olan Karacasu otogarı yenileniyor. 7 Eylül'de ihalesi, 5 Ekim'de yer teslimi yapılan 270 metrekare kapalı alana sahip yeni otogarın inşaatı, vurulan ilk kepçe ile başladı.

Aydın'daki eski otogar arazisi kaderine terk edildi!

Aydın'da Şubat 2014'te yeni otogarın faaliyete geçmesi ile yıkılan eski otogar alanı toz toprak altında kaldı.

Aydın Otogarı'nın otoparkı Aybel'e devredildi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Yeni Otobüs Terminali'nde bulunan 113 araçlık otopark alanını 10 yıl süreyle aylık bin lira kirayla kendi şirketi olan Aybel AŞ'ye devretti.

Aydın eski otogar alanı Efeler Belediyesi'ne devredildi!

Aydınlı eski Bakan Nahit Menteşe, mülkiyeti kendilerine ait olan ve belediye hizmet binası yapmak üzere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın istediği eski otogar alanını Efeler Belediyesi’ne devrettiklerini açıkladı.

Aydın eski otogar yanı alanı ihalesi mahkeme tarafından durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait İmar AŞ'nin eski otogarın yanında bulunan alanda 30 Mayıs'ta yapacağını ilan ettiği ihalenin yürütmesini Aydın 1. İdare Mahkemesi durdurdu.

Aydın İmar A.Ş.'nin arsa ihalesinde son durum!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İmar AŞ'nin eski otogar alanı ile ilgili ikinci kez ihale kararı alması ve bu ihalede 7.7 milyon liralık artış belirlemesi yeni bir tartışma başlattı.

Aydın Dünya İş Merkezi projesinin durdurma kararına iptal!

Aydın Bölge İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin eski şehirlerarası otobüs terminalinde yapacağı Dünya İş Merkezi 1 (DİM- 1) Projesi'ne ilişkin Aydın 2. İdare Mahkemesi'nin verdiği yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı.

Aydın'da eski otogar alanına yapılacak iki iş merkezi projesi durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eski otobüs terminali alanlarında yapacağı iki iş merkezi projesi, mahkeme kararıyla durduruldu. İşte mahkeme kararı sonucu alınan bilgiler...

aydın şehirlerarası otogarı ne zaman hizmete girecek Haberi

aydın şehirlerarası otogarı ne zaman hizmete girecek


Aydın Belediyesi tarafından yaptırılan Aydın Şehirler Arası Otobüs Terminali Şubat ayında hizmete girecek. Otogar inşaatının tamamlandığını ve içerisindeki dükkanların ihalesini yapacaklarını belirten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, terminalin Şubat ayı içerisinde faaliyete geçeceğini açıkladı.


Geçtiğimiz yıl Haziran ayında temeli atılan ve geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Aydın Şehirler Arası Otobüs Terminali binasının açılışı için gün sayılıyor. Aydın-Muğla karayonun 7. Kilometresinde yer alan yeni terminal binasında yer alan dükkanlar ve alışveriş merkezi için ihale süresi bekleniyor. İhale ilanına çıkılan dükkanların teslim edilmesinin ardından yeni otogar hizmete girecek.


Kentin uzun yıllar sıkıntısını çektiği otogar sorunun nihayet çözüldüğünü belirten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mevcut otogarın şehrin ortasında sıkışıp kaldığını dikkat çekerek, "Kentin ihtiyaçlarına cevap veremeyen mevcut otogarımız şehir içi trafiğini de olumsuz etkileyen otogardan...