24 / 07 / 2024

Aydın sigortalı evler

Aydın sigortalı evler

Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetine sahip deprem sonrasında ‘Zorunlu Deprem Sigortası’ yeniden gündeme geldi.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde ikinci hile tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlık Evler projesi kura çekiminde dün hile tartışmalarını gündeme getiren görüntülerden sonra yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Hile konusu tekrar gündeme geldi.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde 'hile' tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçirdiği Tuzla Aydınlık Evler projesinin kura çekilinde hile tartışması yaşandı.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi bugün!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde yer alan 321 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Proje 21 blok şeklinde yükseliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler'e 498 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler projesine 160 bine yakın başvuru geldi, bu da konut sayısının 498 katına denk geliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi yarın!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Vade süresinin 120 ay olarak belirlendiği Aydınlık Evler 21 blok şeklinde inşa ediliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları bugün sona eriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler başvurular bugün sona eriyor...

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları yarın sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci 13 Aralık'ta başladı. Dev proje için ön başvurularda son tarih 28 Aralık olarak açıklandı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ön başvuru tarihleri ve detayları...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları başladı!

KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilecek Aydınlık Evler projesinin temeli bugün atıldı. Dev projede başvurular bugün itibarıyla başladı.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

Aydın sigortalı evler Haberi

Aydın sigortalı evler

Yaklaşık 285 bin konut bulunan Aydın’da 124 bin konutun deprem sigortasının olmaması nedeniyle yetkililer Aydınlıları duyarlı olmaya çağırdı. Türkiye, Elazığ’da yaşanan 6.8’lik depremle sarsıldı. Merkez üssü Sivrice olan ve hem Elazığ hem de Malatya’da yıkıma neden olan deprem sonrası Zorunlu Deprem Sigortası gündeme geldi.

Aydın Hedef'ten Türker Kocakahya'nın haberine göre; tüm Türkiye’de evlerde yapılması için çalışmalarda bulunan Zorunlu Deprem Sigortası’nın Aydın’daki rakamları da dikkat çekiyor. Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) internet sitesindeki veriler değerlendirildiğinde; Aydın’da bulunan 284 bin 970 konuttan sadece 160 bin 476 tanesinde Zorunlu Deprem Sigortası uygulanıyor. Bu sayılar değerlendirildiğinde şehirde bulunan sigortalılık oranının ise yüzde 56.30 olduğu açıklandı.

AYDIN BÖLGEDE İKİNCİ SIRADA

Ege bölgesinde genel rakamlar değerlendirildiğinde toplamda 2 milyon 616 bin 350 konuttan, 1 milyon 373 bin 957 tanesinde Zorunlu Deprem Sigortası...