17 / 06 / 2024

Aydın Sultanhisar hastanesi

Aydın Sultanhisar hastanesi

İmar uygulamalarının yanında zemin etütleri de tamamlanan hastanenin yapılacağı alanda incelemede bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, hükümetlerinin sağlık alanında devrim niteliğinde işler başardığını belirtti.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Aydın'da 5 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 16 Eylül'de!

Aydın ili Sultanhisar Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Sultanhisar ilçesi, Atça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aydın'da arazi kavgası: 1 ölü!

Aydın Sultanhisar'da, tartıştığı kardeşini av tüfeğiyle öldüren şüpheli gözaltına alındı. Tartışmanın arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşandığı belirtildi.

Aydın'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan diş hastanesi binası ve arsası vasfındaki gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aydın Şehir Hastanesi'nin Temmuz'da temeli atılacak!

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılacak şehir hastanesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; “Temmuz ayında temelini atarız” dedi.

Aydın'a dev projeler yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydınlıların merakla beklediği Şehir Hastanesi ve Aydın-Denizli Otoyolu yatırımlarının Yüksek Planlama Kurulu tarafından kısa süre içerisinde açıklanacağını söyledi.

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

Aydın Sultanhisar Entegre Hastanesi'nin ihalesi 25 Ocak'ta!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, proje maliyeti yaklaşık 7 milyon lira olan 10 yataklı Sultanhisar Entegre Hastanesi’nin ihalesinin 25 Ocak’ta yapılacağını müjdeledi.

Aydın Söke Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selma Özcan içinde bulunduğumuz haftanın Diş Hekimleri Haftası olması nedeniyle dün Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyaret etti. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Türkiye'nin önde gelen sağlık merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Aydın'ın mega projeleri hızlanıyor!

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

Aydın Şehir Hastanesi iki yıl içerisinde tamam!

Yeni Asır aracılığıyla Aydınlılara müjde veren Vali Ömer Faruk Koçak, Aydın Şehir Hastanesi'nin iki yıl içerisinde bitirileceğini söyledi.

Aydın'a 800 yataklı şehir hastanesi geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, kente yapılacak olan 800 yataklı şehir hastanesi için hazırlıkların tamamlandığını ve ihalenin Mart 2017'ye kadar yapılacağını müjdeledi.

Aydın Sultanhisar hastanesi Haberi

Aydın Sultanhisar hastanesi

Sultanhisar'da yapılması planlanan 10 yataklı Entegre Devlet Hastanesi için düğmeye basıldı. 


Kamulaştırma çalışmaları ile imar uygulamalarının yanında zemin etütleri de tamamlanan hastanenin yapılacağı alanda incelemede bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, hükümetlerinin sağlık alanında devrim niteliğinde işler başardığını kaydetti. 


Sağlık Bakanlığı tarafından yapılması planlanan Entegre Devlet Hastanesi inşaat alanını inceleyen AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Sultanhisar Eski Belediye Başkanı Ertegün Ünal'dan proje hakkında bilgi aldı. 10 yataklı olması planlanan Sultanhisar Entegre Devlet Hastanesi'nin yol kamulaştırma çalışmaları ile imar uygulamaları ve zemin etüdlerinin Sultanhisar Belediyesi tarafından kendi dönemlerinde yapıldığını ifade eden Ertegün Ünal, Sağ Sahil Sulama Birliği'nin idare mahkemesine dava açıp kaybetmesi ve daha sonra konuyu Danıştay 10. Dairesine taşıması nedeniyle hastane yapım sürecinin uzadığını belirtti. 


HER İLÇEYE HİZMET 


Öte...