05 / 05 / 2024

aydında ihale

aydında ihale

Aydın İmar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından, Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yapılacak. Arsanın satış bedeli 23 milyon 139 bin 900 TL olarak belirlendi.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

İBB Şubat ayında İstanbul’daki 7 kamu arazisini satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında ihale ile satışını yapacağı arsaları listeledi. İBB'nin Şubat ayında satışa koyduğu arsaların tahmini bedeli ise 6 milyon 46 bin 920 TL.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

Karşıyaka Stadı'nda ihale aşaması kaldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, "Artık yalnızca ihale aşaması kaldı. Bunu hızlandırmak adına Bakanımızla rutin toplantılara devam edeceğiz ve ekim ayı içerisinde tekrar toplanacağız" dedi...

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yıkım başladı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olan ve nisan ayında ihale ile 1 milyar 388 milyon 520 bin TL ’ye İBB şirketlerinden KİPTAŞ’a satılan Beşiktaş’taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki binanın yıkım çalışmalarına başlandı. 

Antalya Kleopatra Koyu'nda ihale bilmecesi!

Antalya Kemer Tekirova’da yer alan ünlü Kleopatra Koyu için geçen hafta gerçekleştirilen ihale yeni bir tartışma yarattı.

Melikgazi'de 188 konut Mayıs ayında ihale edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallesinde 4 bloktan oluşan 188 daire ve 12 dükkan ihale edilecek. 

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda ihale yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir Merkez Kayabaşı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 1.126 konut için ihale gerçekleşti.

Emlak Konut'tan 5.8 milyar TL'lik 10 dev ihale!

Emlak Konut GYO 2016 yılında ihalelerine hız kesmeden devam etti. 2016 yılında ihale edilen 10 işin arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 5.8 milyar TL, arsa satışı karşılığı şirket toplam geliri ise 2.2 milyar TL...

Kastamonu Sporcu Fabrikası'nın ihalesi yapıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Kastamonu'ya yapacağı Sporcu Fabrikası'nda ihale gerçekleşti. Dev proje için 17 firma ihalede teklif verdi.

Emlak Konut Denizli Merkezefendi arsası teslim edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denizli Merkezefendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında ihale yöntemiyle satışa sunduğu arsanın yer teslimini Teknik Yapı Konut - Teknik Yapı Teknik Yapılar - UCD Yapı'ya yaptı.

Bartın Abdipaşa'da dereleri taşkından koruma inşaat ihalesi 13 Ekim'de!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da taşkın koruma çalışmaları kapsamında Bartın Abdipaşa belde merkezinde bulunan 5 adet derenin taşkın koruma çalışmalarında ihale aşamasına başlandığını açıkladı.

Malatya Arena Stadı'nda ihale süreci yeniden başladı!

İnşaatın yapımını sürdüren firma aylar öncesinde iflas erteleme talebinde bulunmuş ve az sayıdaki taşeron işçiyle Malatya Arena'daki çalışmalarına devam edeceğini açıklamıştı.

aydında ihale Haberi

aydında ihale

Aydın İmar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nden:


İhale Konusu Yerin Adı: Aydın İmar Sanayi ve Ticaret A.Ş.

İşin Niteliği: Kurtuluş Mahallesi 2195 ada 1 parseldeki 3.571,44 m2 ‘’ticaret alanı’’ imarlı taşınmaz üzerinde idarece uygun görülecek projelerin yapılması, her türlü teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması, projesine uygun ticaret fonksiyonlu bağımsız bölümlerin yapılması, pazarlanması ve satışı ile idare gelir payının ödenmesidir.

Muhammen Bedeli: 23.139.900,00 TL

İhale Süresi: 360 GÜN

Geçici Teminat Yüzde 3: 694.197,00 TL

İhale Usulü: Şartname ve eklerinde belirlenen usulle kapalı teklif yöntemi

Şartname Bedeli: 5.000,00 TL

İhale Tarihi ve Saati: 30.05.2016 Pazartesi günü Saat 10:00



İHALEYE KATILMA ŞARTLARI:


Aydın İmar Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından mülkiyeti AYDIN İMAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. de bulunan 2195 Ada 1 Parsele Ait Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi; şartname ve...