07 / 05 / 2024

Aydınlar Mahallesi kentsel dönüşüm

Aydınlar Mahallesi kentsel dönüşüm

Aydınlar Mahallesi'nde düzenlenen halk gününde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar; Kentsel dönüşümü devam ettirmeyi düşünüyoruz. Ancak halkın kentsel dönüşümü isteyip istemediğini soracağız" dedi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, 137 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/1000 imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi 234 ada 1 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, 8, 9 pafta, 4496 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli plan değişikliği askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi Muhtelif parseller ile Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5.000 ölçekli NİP Revizyonu ve 1/1.000 ölçekli UİP Revizyonu İtirazları Kapsamında Hazırlanan Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ İstanbul kura tarihi açıklandı! İşte TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından büyük bir sabır ile bekleniyor. TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi açıklandı. İşte detaylar!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, Küçük Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziantep'te 12.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gazi Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 947 bin 605 TL bedelle satışa çıkardı.

Aydınlar Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Aydınlar Mahallesi kentsel dönüşüm

Göreve geldiği günden buyana halkın arasından çıkmayan halkın sorunları ile birebir ilgilenip mahallerde halk günü düzenleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aydınlar Mahallesindeki halk gününe başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte tam kadro olarak katıldı. Aydınlar Mahallesi sakinlerinin sorunlarını not alıp anında çözüm bulan Başkan Karalar vatandaştan tam not aldı. 


KARALAR: SORUNLARI BİLİYORUZ ÇÖZMEYE GELDİK 


Seyhan'ın tamamında olduğu gibi Aydınlar Mahallesi'nin de önemli sorunları olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, sorunları bildiklerini ve sorunları çözmek için halkın ayağına gittiklerini söyledi. Başkan Karalar "Biz buraya sorunları görmeye ve yerinde çözmeye geldik. Bu kardeşiniz yıllarca özel sektörde çalışmış ve şimdi deneyimlerinin Seyhanlıya hizmet için kullanıyor. Belediyeye tasarrufu getirdik. 

Artık halkımızın parası daha efektif kullanılıyor. Artık yüksek fiyata ihale alama olayı bitmiştir. 

Şimdi Allaha şükür paramız...