29 / 04 / 2024

Aydınlı İnşaat Koru Florya iletişim

Aydınlı İnşaat Koru Florya iletişim

Koru Florya Evleri adres ve ulaşım bilgilerini haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Koru Florya Evleri 2013 yılı sonunda sahiplerine teslim ediliyor...

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Trn Ünlü İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Trn Ünlü İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Ünlü tarafından kuruldu.

R Ünlü İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

R Ünlü İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ünlü tarafından kuruldu.

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhami Aydınalp tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi bugün!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde yer alan 321 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Proje 21 blok şeklinde yükseliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi yarın!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Vade süresinin 120 ay olarak belirlendiği Aydınlık Evler 21 blok şeklinde inşa ediliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları bugün sona eriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler başvurular bugün sona eriyor...

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları yarın sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci 13 Aralık'ta başladı. Dev proje için ön başvurularda son tarih 28 Aralık olarak açıklandı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

Aydınlı İnşaat Koru Florya iletişim Haberi

Aydınlı İnşaat Koru Florya iletişim


Konut ve alışveriş alanlarının yer aldığı Koru Florya Evleri projesi Aydınlı Grup, ARKE, Vizyonlife ve Metal Yapı Konut tarafından işbirliğiyle yükseliyor. Koru Florya Evleri adres bilgileri ve fiyat bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. 


298 adet dairenin yer aldığı Koru Florya Evleri daire seçenekleri olarak 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2, 7+2 sunuluyor. 7 blok halinde yükselen Koru Florya Evleri metrobüs durağının önünde inşa ediliyor.


Koru Florya Evleri AVM projesinde 301 adet ticari ünite bulunuyor. 280 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Koru Florya Evleri satış süreci yüzde 1 KDV oranı ile devam ediyor.


Koru Florya Evleri satış ofisi ile 444 8 252 telefon numarasından görüşme yapabilirsiniz. Aydınlı İnşaat Koru Florya Evleri fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


298 adet konutun bulunduğu Koru Florya Evleri...