17 / 05 / 2024

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar değiştiği proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alıyor. Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi yaklaşık 2 bin konuttan oluşacak.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

ÇED süreci başlayan KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlı KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Aydınlar 34 Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar 34 Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tiftik tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuruları!

TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuruları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuruları başladı mı? İşte TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuru tarihleri...

TOKİ Tuzla Aydınlı kura çekilişinde izdiham!

TOKİ 50 bin konut projesinin İstanbul Tuzla Aydınlı için noter huzurunda yapılan kura çekilişinde izdiham yaşandı...

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi Haberi

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi

Toplam 20 bin metrekare ticaret alanının bulunduğu projede konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


İçerisinde konut ve ticaret alanlarının bulunduğu proje Devekaldırımı Caddesi'ne cephesi yer alacak. Proje Aydınlı Yapı ve Metal Yapı Konut A.Ş.'nin ortaklığı imzasına sahip. 


Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi lansmanı Haziran ayında gerçekleşecek. İçdaş Fabrikası arazisinde yükselecek olan proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de hayata geçirilecek.


Güneş Tepe İstanbul projesi 1660 konut olarak planlanırken konut sayısı yaklaşık 2 bin konuta kadar yükseldi. Ön satışlarına Nisan'da başlaması planlanılan projede 1+1 dairelerin sayısı artırıldı. 


Güneş Tepe İstanbul iletişim

Tel:212 322 65 65

Web: www.metalyapikonut.com

Tülay...