02 / 10 / 2024

aydınlı vadipark ayazağa projesi

aydınlı vadipark ayazağa projesi

Vadi Park Evleri Seyrantepe projesinde satışlar Mart - Nisan aylarında başlayacak. Artaş ve Aydınlı Ortaklığı'nın yeni projesi Vadipark Seyrantepe'de konut, ofis ve mağazalar olacak...

1940'ta Aydınlık Evler Kooperatifi'nden Ankara'ya 3,4 ve 5 odalık evler!

Ankara'da ortaklardan oluşan bir Aydınlık evler kooperatifi kurulmuş. Buradaki kooperatifte 3,4 ve 5 odalı evler inşa edilecekmiş. 

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, 137 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli plan değişikliği askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi Muhtelif parseller ile Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5.000 ölçekli NİP Revizyonu ve 1/1.000 ölçekli UİP Revizyonu İtirazları Kapsamında Hazırlanan Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ'tan müjde! Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan adeta son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek...

TOKİ İstanbul kura tarihi açıklandı! İşte TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından büyük bir sabır ile bekleniyor. TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi açıklandı. İşte detaylar!

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler projelerinde yer alan 19 adet dükkanı taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Tuzla Aydınlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, 137 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi 13 Ocak'a ertelendi!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinin kura çekilişi 13 Ocak 2022 tarihine ertelendi. 120 ay vade imkanı sağlanan proje 21 blok şeklinde yükseliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi yarın!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Vade süresinin 120 ay olarak belirlendiği Aydınlık Evler 21 blok şeklinde inşa ediliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları yarın sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci 13 Aralık'ta başladı. Dev proje için ön başvurularda son tarih 28 Aralık olarak açıklandı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

aydınlı vadipark ayazağa projesi Haberi

aydınlı vadipark ayazağa projesi


Artaş ve Aydınlı Ortaklığı tarafından yapılacak olan Vadipark Seyrantepe projesi İstanbul Kağıthane'de, Vadistanbul'un ilk etabı olan Vadistanbul Teras'ın yanında yükselecek.


Vadipark Seyrantepe projesinin şantiye çalışmaları başladı. Vadi Park Evleri Seyrantepe satış ofisi ile 0212 939 55 33 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Vadipark Seyrantepe projesinde satışlar Mart - Nisan aylarında başlayacak. Yaklaşık 45 bin metrekare alanda yükselen Vadipark Seyrantepe projesinde 400 konut, ofis ve mağazalar olacak.




Tel: 0212 939 55 33

Web: www.vadiparkseyrantepe.com

Gülcihan...