16 / 05 / 2024

Aydınlım İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi

Aydınlım İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi

Aydınlım İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yıldız, Yücel Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Hamamkuyu Sokak'ta kuruldu

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Arsel Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Karaarslan tarafından kuruldu.

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Dağ tarafından kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erten tarafından kuruldu.

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Aydınlım İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Haberi

Aydınlım İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi

Aydınlım İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yıldız, Yücel Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


Aydınlım İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Bina,konut,işyeri,toplu konut,park,bahçe,çevre düzenlemeleri işleri,yol,köprü,viyadük,su,kanal,kanalizasyon ve her türlü alt yapı inşaatları özel kurum ve kuruluşlara her türlü inşaat taahhüt işleri ve müteahhitlik işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aydınlım İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Hamamkuyu Sokak,...