27 / 04 / 2024

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.



Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri 2- İç mimarların faaliyetleri (iç dekorasyon dahil) 3-Yurt içinde ve yurt dışında mimari tasarım, dekorasyon, proje çizimi, tesisat ve yapı işleri uygulaması, taşeronluk, mühendislik hizmetleri vermek 4-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 5-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç.) 6- Mevcut ikamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi (büyük çaplı revizyon) 7-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (Gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb) 9-Eğitimi destekleyici faaliyetler (eğitim rehberlik, danışmanlık, test değerlendirme, öğrenci değişim programlarının organizasyonu, yaprak test ve soru bankası hazırlama gibi eğitimi destekleyen öğrenim dışı faaliyetler) -Şirket amacını gerçekleştirmek için; a-Her türlü menkul ve gayrimenkul mallar ile makine ve tesisler, demirbaşlar, motorlu ve motorsuz kara, hava deniz nakil araçları alabilir, satabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti tesis edebilir. Kendi gayrimenkul malları üzerine kira şerhi yapabilir, yaptırabilir, kira akitlerini tapuya şerh edebilir, ettirebilir. b-Şirket, tüm banka ve finansman kuruluşlarında her türlü vadeli vadesiz hesaplar açabilir. Yerli ve yabancı banka ve finans kurumlarından, gerçek ve tüzel kişilerden kredi alabilir, uzun veya kısa vadeli borçlanabilir, her nevi ticari senet ihdas, kabul ve ciro eder, her nevi tahvil, finansman bonosu, kar ortaklığı belgeleri ve intifa senedi çıkarır. Gerek kendisine iştirak eden gerek kendisinin iştirak ettiği şirketlerle alakalı olarak müşterek müteselsil kefalet, rehin verir veya garantör olur, her türlü sözleşmeler yapabilir. c-Şirket, faaliyet konuları ile ilgili olarak yurtiçinde veya yurt dışında şube, temsilcilik ve acente açabilir. d-Şirket amaç ve konusu ile ilgili yerli ve yabancı yurt içinde ve yurt dışında oturan gerçek ve tüzel kişiler ile şirketler kurar, kurulmuş şirketlere iştirak eder, iş anlaşmaları yapar, işletme teşebbüs, şirket ve firmaları kısmen veya tamamen aracılık yapmamak kaydı ile devir alır veya devreder e-Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde genel kurul karar aldıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir. Ana sözleşme değişikliğinde olan işbu karar tescil ve ilan ettirilerek uygulanacaktır.
 


Geri Dön