12 / 05 / 2024

Aydıntürk Dış Ticaret

Aydıntürk Dış Ticaret

Aydıntürk Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Aımaıtı Maımaıtı Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, 63.Sokak 'ta açıldı.

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öntürk tarafından kuruldu.

Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 2023'ün ilk yarısında 349,5 milyar TL'yi buldu!

Türk Lirası ile gerçekleştirilen dış ticaret hacmi, 2023 yılının ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 129,3 arttı ve 349 milyar 488 milyon TL'ye ulaştı.

Türk Lirası ile dış ticaret hacmi yüzde 139 arttı!

Türk lirasıyla yapılan dış ticaret hacmi 2023'ün 5 aylık döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 138,8 yükselerek 287 milyar 59 milyon liraya çıktı.

Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 2023'ün ilk çeyreğinde 163,5 milyar TL'ye ulaştı!

Türk lirasıyla yapılan dış ticaret hacmi 2023'ün ilk çeyreğinde, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 141,6 arttı ve 163 milyar 491 milyon TL şeklinde hesaplandı.

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Aydın ve Abbas Onut Zabun ortaklığında kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Poınt İstanbul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Poınt İstanbul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Hadıya,  Alı Hadıa kuruldu.

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akgül tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Aydıntürk Dış Ticaret Haberi

Aydıntürk Dış Ticaret

Aydıntürk Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Aımaıtı Maımaıtı Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, 63.Sokak'ta açıldı.


Aydıntürk Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi iş konusu; 1)Gayrimenkul Ecentelerinin Faaliyetleri (Gayrimenkulün Ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık vb.) 


Aydıntürk Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi adres: Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, 63.Sokak...