09 / 05 / 2024

Aydoğan İnşaat kentsel dönüşüm

Aydoğan İnşaat kentsel dönüşüm

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor Aydoğan İnşaat'ın, kentsel dönüşüm kapsamında yaptığı Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler kaldı.

Aydoğan İnşaat Bağdat Caddesi'ni dönüştürecek!

Aydoğan İnşaat, yeni projesi Caddepark Erenköy ile Bağdat Caddesi'nin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek Caddepark Erenköy projesinin inşaatı yılın ilk ayında başladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'daki kentsel dönüşümü merkezi yönetim ve yerel yönetimle sürdüreceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve dönüşümün kararlı bir şekilde sürdürüleceğinin altını çizdi.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Çan tarafından kuruldu.

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kazem Yaghoobıan tarafından kuruldu.

Aydoğan İnşaat kentsel dönüşüm Haberi

Aydoğan İnşaat kentsel dönüşüm

Caddenin en prestijli bölgelerinden Erenköy'de 2014 yılının ilk ayında inşaatına başlanan projenin teslimi 30 Haziran 2015'te yapılacak. 12 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip Caddepark Erenköy, 18 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmiş olacak. Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Caddepark Erenköy'ün, kentsel dönüşüm kapsamında yaptıkları projelerin iyi bir örneğini oluşturduğunu belirterek, "Caddepark Erenköy'ün inşaatı boyunca aldığımız güvenlik önlemleri, çevreye duyarlılığımız ve inşaat kalitemizle tüm dikkatleri üzerimizde toplamayı başardık. 18 ay gibi kısa bir sürede kalitemizden hiçbir ödün vermeden projemizi haziran ayı içerisinde teslim edebileceğimizin gururunu yaşıyoruz" dedi. 

Proje, tek blokta zemin+14 katlı ve 54 daireden oluşuyor. Projede 4 adet dubleks daire bulunuyor ve 11. kattan sonra tüm daireler deniz görüyor. 3+1 ve 5+2 şeklinde tasarlanan dairelerin brüt...