09 / 05 / 2024

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi iletişim

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi iletişim

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

Medarch İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medarch İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydoğdu ve Erden Kavaz ortaklığında kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu nereli? Nereden mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Türk iş insanı Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Mehmet Aydoğdu ile ilgili merak edilen her şey...

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

52 Avrupa Arsa Ofisi İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

52 Avrupa Arsa Ofisi İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Simge Çatanak tarafındna kuruldu.

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Aydogdu tarafından kuruldu.

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mükerrem Aydoğdu tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi iletişim Haberi

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi iletişim

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Aydoğdu 52 İnşaat Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılıgı binalar yapmak 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,barajlar,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek 3-Yurt içinde ve dışında resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkacak her türlü yapı ve her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek 4-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarına bağlı kurulusların,kamu iktisadi...