01 / 05 / 2024

Aydoğmuş İnşaat nerede

Aydoğmuş İnşaat nerede

Aydoğmuş İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Aydoğmuş ve Mustafa Aydoğmuş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Pendik'te kuruldu.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamer Ateş tarafından kuruldu.

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Muş Şeker Fabrikası, MBD İnşaat'ın oldu!

Muş Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 230 milyon 200 bin lira ile MBD İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ-Öz Er-Ka İnşaat Turizm Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi AŞ Ortak Girişim Grubu verdi.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Bağdat Caddesi’nde 76 dönüşüm projesi yükseliyor!

Bağdat Caddesi’ndeki projeler tam gaz devam ediyor. Halen süren 76 projede Mesa’dan Aydoğan İnşaat’a, İnanlar’dan Sadıkoğlu’na kadar çok sayıda şirket dönüşüm çalışmaları yürütüyor.

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Aydoğ Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aydoğ Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Ali Yılmaztürk ve Davut Oran ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydoğmuş İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğmuş İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Aydoğmuş ve Mustafa Aydoğmuş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Pendik'te kuruldu.

Bağdat Caddesi'nde gayrimenkul yatırımları hızlanmalı!

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Bağdat Caddesi’ndeki yüksek metrekare fiyatlarına karşın yatırım için değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Aydoğmuş İnşaat nerede Haberi

Aydoğmuş İnşaat nerede

Aydoğmuş İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Aydoğmuş ve Mustafa Aydoğmuş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Pendik'te kuruldu. 


Aydoğmuş İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT-TAAHHÜT 1. Şirket her türlü inşaat taahhüt işlemleri yapar. 2.Her türlü havuz inşaatı ve istimlak duvarları yapmak. 3.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel inşaatlar yapmak. 4. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların, inşaat işleri, park ve bahçe düzenlemeleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar idare binaları  gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demiryolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar,...