02 / 05 / 2024

Ayen Enerji genel kurulu

Ayen Enerji genel kurulu

Ayen Enerji A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ayen Enerji genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.Ayen Enerji genel kurul toplantı sonucu haberimizde bulunuyor.

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Olcay Doğan nerede yüksek lisans yaptı? KKTC’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi lisansları bulunuyor?

Astor Enerji Genel Müdür Yardımcısı Olcay Doğan lisans ve yüksek lisansını hangi üniversitelerde tamamladı? Hangi bankada ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Olcay Doğan ile ilgili merak edilen ve araştırılan tüm detaylar...

Kentsel dönüşüm enerji kazanımı için önemli bir fırsat!

Yüksek Mimar, Pasif Ev Tasarımcısı ve Danışmanı ZeroBuild Türkiye Genel Sekreteri Yasemin Somuncu ile İnşaat Yüksek Mühendisi ve ZeroBuild Türkiye İnşaat Mühendisleri Ağı Lideri Ilgaz Doğan kentsel dönüşümün enerji kazanımı için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi.

Çimentocular enerji tasarrufuna odaklandı!

ÇEİS Genel Sekreteri Dr. H. Serdar Şardan yaptığı açıklamada sektörde yüzde 48'i hayat bulan toplam 270 MW kapasite devreye alındığında yeni bir santral ihtiyacı olmaksızın yıllık yaklaşık 1 milyon 1MWh ilave enerji üretebileceğini söylüyor. 

Enerji Kimlik Belgesi C'den düşük yeni binalar ruhsat alamayacak!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunun 1 Ocak’tan itibaren yürürlüğe girdiğine vurgu yaparak yeni binalarda EKB sınıfının en düşük C sınıfı olması gerektiğini ifade etti. Uygulamada ısı yalıtımı Enerji Kimlik Belgesi C’den düşük olan binalar ruhsat alamayacak...

Tapuda Enerji Kimlik Belgesi ibrazı aranmayacak!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, 1 Ocak 2020'den itibaren Enerji Kimlik Belgesi bulunmayan binaların alım, satım ve kiralama süreçleriyle ilgili açıklama yayınladı.

Hakan Özelmacıklı: Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Binalarımızın yüzde 5’inde enerji kimlik belgesi var. Eğer süre uzatması olmaz ise gayrimenkul piyasası kilitlenir, alım-satım ve kiralama işlemleri yapılamaz'' şeklinde konuştu.

İzocam, enerji verimli şehirlere olan ihtiyacı vurguladı!

İzocam, Dünya Şehircilik Günü’nde daha çok enerji tasarrufu için Kentsel Dönüşümün gerekliliğini ve bunun Türkiye için bir fırsat olduğunun altını çiziyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan,binaların bütününe uygulanan ısı yalıtımının ülke ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti...

Enerji Kimlik Belgesi konutta satış ve kiralamayı kolaylaştırıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özhan Yurtseven, binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne göre 1 Ocak 2011 tarihi itibari ile tüm binalarda Enerji Kimlik Belgesi çıkarılmasının zorunlu hale geldiğini hatırlattı.

Kira sertifikaları ekonomiye enerji katıyor!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, reel sektör firmalarının yatırımlarını artırmak amacıyla faydalandıkları sukuk/kira sertifikalarının ekonomiye enerji verdiğini söyledi. 

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı!

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı. Bursagaz’ın Genel Müdürlük binası, Bursa kent merkezinde LEED-çevre dostu bina sertifikası alan ilk bina olarak kayda geçti.

Isı yalıtımı olmayan binalar enerji oburu!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Son verilere göre, enerji tüketiminin yüzde 37’si binalarda gerçekleşiyor. Binalarda tüketilen enerjinin de yaklaşık yüzde 80’i ısıtma-soğutma için harcanıyor. " dedi.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Ayen Enerji genel kurulu Haberi

Ayen Enerji genel kurulu

Ayen Enerji genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!


Alınan Kararlar



1-Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Amir ARMAN tarafından saat 14:10'da toplantı açıldı. Olağanüstü Genel Kurul'un yönetimini gerçekleştirecek Toplantı Başkanlığı'nın seçimine geçildi. Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Amir ARMAN'ın Toplantı Başkanlığı için Turgut AYDINER'in seçilmesine ilişkin teklifi, toplantıya katılanların 146.190.678,75 TL kabul oyu karşılığında, oy birliği ile kabul edilmiştir. Toplantı başkanı tarafından tutanak yazmanlığına Ahmet ALAN, oy toplama memurluğuna Ahmet Gökhan SAYGILI tayin edilmiş ve Toplantı Başkanlığı oluşmuştur.

Toplantı Başkanı Elektronik Genel Kurul sistemini kullanmak üzere "Merkezi Kayıt Kuruluşu Elektronik Genel Kurul Sistemi sertifikası" bulunan Cenk EREN'i görevlendirmiştir. 

2.Genel Kurul Toplantı Tutanağının pay sahipleri adına imzalanması için, Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesine , 146.190.678,75 TL kabul oy karşılığında, toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir. 

3.Tahvil İhracı...