15 / 05 / 2024

aygaz dörtyol ve bornova tesis lisansı iptalmi

aygaz dörtyol ve bornova tesis lisansı iptalmi

Aygaz A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)'nın Bornova/İzmir ve Dörtyol/Hatay'da bulunan LPG tesislerine ait depolama lisanslarının iptal edildiği bildirildi...

Mutfak tüpüne bir zam daha! Herkes isyan etti! Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne dün indirim haberi gelmişti bugün ise zam haberi geldi! Bir sene içinde mutfak tüpüne yüzde 141 zam yapıldı! Peki, büyük tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne yüzde 66 zam şaşkına çevirdi! Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpüne son dört ayda yüzde 66 zam geldi. Vatandaş bayram öncesi karar kara düşünüyor. Peki, Mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz tüp fiyatları 2022 kaç TL? İşte 29 Nisan 2022 mutfak tüpü fiyat listesi...

Mutfak tüpüne yüzde 66 zam şok etti! Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne son dört ayda yüzde 66 zam yapıldı! Yeni zam sinyali geldi! Peki, Mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hatay Dörtyol'da 14,7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Dörtyol İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay Dörtyol 2665 parselde yer alan arsa ve üzerindeki müştemilatları 14 milyon 689 bin 723 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Beylikdüzü'nde 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu'daki dükkan ve ofisi ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek...

Modı Internatıonal Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Modı Internatıonal Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi Çatalca Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Özderici GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Özderici GYO'nun olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri kapsamında kamuya açıklanmış özel bir durumu bulunmaktadır. 

Servet GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan dışı fiyat ve miktar hareketi hakkında açıklama yaptı.

Kalemdar İnşaat Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kalemdar İnşaat Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Yıldırım tarafından kuruldu. 

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'ne ilişkin 3 soru mecliste!

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'nin başlama zamanı ve toplam bütçesi meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Koda Global Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koda Global Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Özgören tarafından kuruldu. 

Zmr Global Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zmr Global Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Parlakkılıç ve Hakan Parlakkılıç ortaklığında kuruldu. 

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

aygaz dörtyol ve bornova tesis lisansı iptalmi Haberi

aygaz dörtyol ve bornova tesis lisansı iptalmi


Aygaz tarafından yapılan açıklama şöyle:


Daha önceki açıklamalarımıza konu olan iki tesisimize ait depolama lisanslarının iptali ve yeniden alınması süreci ile ilgili olarak; bu defa da yine Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) internet sitesinde yer alan açıklama aracılığıyla, Şirketimizin Bornova/İzmir ve Dörtyol/Hatay'da bulunan LPG tesislerine ait depolama lisanslarının 4783-3 ve 4789-16 sayılı Kurul Kararları ile iptal edildiği öğrenilmiştir. Söz konusu iki tesisin depolama lisanslarının yenilenmesi için başvuru süreci başlatılacak olup yeni lisansların kısa süre içinde alınması beklenmektedir. 


Lisansların yenilenmesine kadar geçecek sürede diğer tesislerimiz hizmet verecek olup bu gelişme şirket faaliyetleri ve sonuçları üzerinde önemli bir etki yaratmayacaktır.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 


Aygaz...