18 / 05 / 2024

aygazın kurumsal yönetim notu ne kadar yükseldi

aygazın kurumsal yönetim notu ne kadar yükseldi

Aygaz, Türkiye'de kurumsal yönetim derecelendirme notu en yüksek ilk üç şirketten biri oldu. Aygaz, bu başarıyla bir kez daha 150 ülkeyi kapsayan Dünya Kurumsal Yönetim Endeksi'nde en iyi nota sahip ilk grup arasında yer aldı.

Tüp fiyatlarına dev zam geldi! Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz'ın yeni fiyatları şok etti!

Tüp fiyatlarına dev zam geldi... Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz'ın tek tek açıklanan yeni fiyatları şok etti...

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 500 TL'yi geçti! Aygaz, Mogaz, Milangaz 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz senenin zam rekortmenleri arasında yer alan mutfak tüpünün fiyatı 500 TL'yi aştı. Yeni zamlı mutfak tüpü fiyatlarını gören vatandaş kan ağlamaya başladı. Peki, mutfak tüpü ne kadar? Büyük tüp kaç TL? 20 Ağustos 2023 Aygaz, Mogaz, Milangaz fiyat listesi...

Tüp fiyatlarına zam geldi! Tüp fiyatlarını gören yemek yapmaktan korkuyor! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi

Yüksek enflasyondan dolayı sürekli olarak zam gelen tüm fiyatlarına beklenen Ağustos zammı geldi. Tüp fiyatların gören evinde yemek yapmaktan korkar hale geldi. Peki tüp fiyatları ne kadar oldu?  Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi.

Tüp fiyatları aldı başını gidiyor! Aygaz 12 kg tüp fiyatı kaç TL? Aygaz, İpragaz, Milangaz 1 Mart 2023 fiyat listesi!

Tüp fiyatları her gün olduğu gibi Mart ayının ilk gününde de merakla araştırılıyor. İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz 1 Mart 2023 fiyat listesi!

Kurumsal hesaplarınızı bu yöntemlerle koruyun! İşte en etkili yollar

Kurumsal sosyal medya hesapları her zaman olduğu gibi yine siber tehditlerden dolayı başı dertte. Neredeyse bütün ticaretin internet üzerinden sosyal ağlarda döndüğü için emniyette önem arz ediyor. Bu haberde alınacak bazı önlemlere deyinildi. İşte detaylar

Mutfak tüpüne çılgın 2023 zammı! Büyük tüp fiyatları 2023'te uçtu! Aygaz, Mogaz, Milangaz 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz yıl mutfak tüpüne inanılmaz zamlar uygulanmıştı! 2023 senesinin gelişi ile beraber mutfak tüpüne yeni yılın ilk zammı on gün önce yapıldı!  İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 16 Ocak 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 2023'te patladı! Aygaz, Mogaz, Milangaz 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

1 Ocak 2023'ün gelişi ile beraber mutfak tüpü fiyatları merak ediliyor... Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar ve indirimler uygulandı! Son on bir sene içinde mutfak tüpü yüzde 406 zamlandı. İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 1 Ocak 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

Bankalar neden kredi vermek istemiyor işin uzmanı sırrını açıkladı Tüm piyasa bu haberi konuşuyor

Dolarla mücadele etmek adına bankalara getirilen bazı zorunlulukların ardından bankaların  kurumsal bazı kredileri artık veremeyecek duruma geldiği konuşuluyor.  Merkez Bankası ile İSO ve TOBB arasındaki son toplantıdaki gerginliğin nedeni de kredilere erişim ve maliyet konusu olmuştu.

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Nurol GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi oluşturuldu. Şirketin yönetim kurulu komite üyelerini belirlendi.

Özak GYO yaygın ve süreklilik arz eden işlemler raporu!

Özak GYO'nun SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (II-17.1) "Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler" başlıklı 10.maddesi uyarınca 2021 yılına ilişkin hazırlanan raporun sonuç bölümü yayınlandı. 

İş GYO yaygın ve süreklilik arz eden işlemler raporu!

İş GYO'nun SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (II-17.1) "Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler" başlıklı 10.maddesi uyarınca 2021 yılına ilişkin hazırlanan raporun sonuç bölümü yayınlandı. 

Çiğli'de Deprem ve Zemin birimi kuruldu: Kentin yapı envanteri hazırlanacak!

Çiğli Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm ve depremle mücadelede atılacak adımların kurumsal ve sürdürülebilir kılınması için Deprem ve Zemin birimi kuruldu.

aygazın kurumsal yönetim notu ne kadar yükseldi Haberi

aygazın kurumsal yönetim notu ne kadar yükseldi



Koç Holding Enerji Grubu şirketlerinden Aygaz, Türkiye'de kurumsal yönetim derecelendirme notu en yüksek ilk üç şirketten biri oldu. Aygaz, bu başarıyla bir kez daha 150 ülkeyi kapsayan Dünya Kurumsal Yönetim Endeksi'nde en iyi nota sahip ilk grup arasında yer aldı. 


Aygaz açıklamasına göre, Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisansıyla İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi'nde yer alacak şirketlerin kurumsal yönetim derecelendirme faaliyetlerini yürüten Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri, oluşturdukları Dünya Kurumsal Yönetim Endeksi'nde Aygaz'ın geçen yıl 9,27 olarak belirlenen kurumsal yönetim derecelendirme notunun 9,29'a yükseldiğini açıkladı. 


Yeni kurumsal yönetim notuyla, Türkiye'nin kurumsal yönetim notu en yüksek 3. şirketi olan Aygaz, bu yıl da dünyada en iyi derecelendirmeye sahip ilk grup kuruluşlar arasında yer aldı. 


Kurumsal yönetim derecelendirme notu belirlenirken, "pay sahipleri", "kamuoyunu...