13 / 05 / 2024

Aygün Yapı Konut İnşaat adres

Aygün Yapı Konut İnşaat adres

Aygün Yapı Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Aygün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

THY ve Emlak Konut beraberliğinde Arnavutköy'de yükselecek yapıların tüm detayları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler? İşte detaylar...

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

7 soruda TOKİ Aydın Sosyal Konut Projesi 2022! Aydın ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili tüm detayları duyurdu Peki, TOKİ 2022 Aydın'da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Aydın Sosyal Konut projesi detayları...

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.

Ön ödemeli konut satışına yeni düzenleme: Teslim süresi 48 aya çıkıyor!

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31913 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamuoyunda 'topraktan satış' ve 'maketten satış' şeklinde bilinen ön ödemeli konut satışında koşullar resmen değişiyor.

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31913 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre, Söz konusu yönetmelik 1 Ekim 2022 tarihinde yürürlüğe girecek.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 130 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi 569 ada 1 parselde bulunan 119 adet konut ve 11 adet ticari üniteden oluşan toplam 130 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 21 Ekim tarihinde alındı.

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir İkitelli 2. Etap'ta 60 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Başakşehir İkitelli 2. Etap kapsamında, 1444 Ada 1 Parselde yer alan 42 adet konut ve 18 adet ticari üniteden oluşan toplam 60 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı.

Ön ödemeli konut almak isteyenlere 'yapı ruhsatı' uyarısı!

Etimesgut Belediyesi, yapı ruhsatı olmadan satışa çıkarılan ön ödemeli konut alımında vatandaşların mağdur olmaması için uyarılar yaptı.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Aygün Yapı Konut İnşaat adres Haberi

Aygün Yapı Konut İnşaat adres

Aygün Yapı Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Aygün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Aygün Yapı Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışında resmi ve hususi her çeşit inşaat işlerini taahhüt ve ikmal etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aygün Yapı Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Vatan Caddesi,...