02 / 05 / 2024

Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul adres

Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul adres

Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Aygün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta Pendik, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Suel, Nıloufar Hamedıfar ve Reza Hassanı ortaklığında kuruldu.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Özyurd Endüstriyel Ürünler Ambalaj Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyurd Endüstriyel Ürünler Ambalaj Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Pendik'te Aytaç Paşa tarafından kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Özer tarafından kuruldu.

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Alemdar tarafından kuruldu.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Çınar tarafından kuruldu.

AHN Yapı Proje Otomotiv Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AHN Yapı Proje Otomotiv Turizm Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aygül Ayhan tarafından kuruldu.

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Murat Petek tarafından kuruldu. 

Nun Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nun Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkesim Say tarafından kuruldu.

Haskoç Yapı Turizm İnşaat Otomotiv Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Haskoç Yapı Turizm İnşaat Otomotiv Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Zekeriya Dağdağan ve Şefik Efe Koç Şube Müdürlüğünde 500 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Bakırköy'de açıldı.

Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul adres Haberi

Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul adres

Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Aygün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu. 


Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Bahçelievler Mahallesi, Zümrüt Caddesi,...