05 / 05 / 2024

Ayhan Abanozcu kim

Ayhan Abanozcu kim

Mimar Ayhan Abanozcu kimdir? Mimar Ayhan Abanozcu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Ayhan Abanozcu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ayhan Abanozcu...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Ayhan Arpacı: Kartepe Semt Polikliniği hiçbir ilave yatırım almadı!

Ayhan Arpacı, bugün il binasında düzlendiği basın açıklamasında yaklaşık 2 yıldır Kartepe’de yaşayanlara hizmet veren Kartepe Semt Polikliniği’nin hizmete açıldığı günden itibaren hiçbir ilave yatırım almadığını söyledi.

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Ayhan Önal: Gürsu ovasına sahip çıkılmalı!

Gürsu ovasının, Baraktaki ve Kestel Sanayi Bölgesindeki fabrikaların atıklarından dolayı kirlenmesiyle ilgili basında çıkan haberler üzerine Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ecz. Ayhan Önal harekete geçti.

Ayhan Zeytinoğlu: 3.köprü yolundan Kocaeli’ye bağlantı yapılmasını istemiyoruz!

Ayhan Zeytinoğlu ile Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, şehrin limanlar ve geçiş noktası olmasından kaynaklanan trafik sorununun çözülmesi için acil yeni altyapı yatırımlarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Ayhan Abanozcu kim Haberi

Ayhan Abanozcu kim

Ayhan Abanozcu kimdir?

Ayhan Abanozcu, 1977 yılında Bursa'da doğdu. 1994 yılında Bursa Atatürk Lisesi'nden, 1999 yılında Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


2. Yapı ve Yaşam Mimarlık Ödülleri ve Sergisi Proje Dalı – Mansiyon, 1. Yapı ve Yaşam Mimarlık Ödülleri ve Sergisi Proje Dalı – Mansiyon, Denizli Hükümet Konağı Mimari Proje Yarışması – Satınalma, K.Maraş Kültür Parkı Mimari Proje Yarışması – Satınalma, Bursa Kaplıkaya Rekreasyon Vadisi Mimari Proje Yarışması – Satınalma, Mimarlar Odası 50. Yıl Parkı Proje Yarışması – Mansiyon ve Antalya Konyaaltı Kentsel Düzenleme Fikir Projesi Yarışması – Mansiyon ödüllerini aldı.


Abanozcu ayrıca, 23. Yapı Yaşam Kongre ve Fuar Alanı'nda "Sürdürülebilirlik" Teması altında geliştirilmesi beklenen Karşılama – Sergi – Sunu Mekanı Ulusal Öğrenci Mimari Proje Yarışması yedek jüri üyesi olarak görev...