27 / 04 / 2024

Ayhan Arpacı: Kartepe Semt Polikliniği hiçbir ilave yatırım almadı!

Ayhan Arpacı: Kartepe Semt Polikliniği hiçbir ilave yatırım almadı!

Ayhan Arpacı, bugün il binasında düzlendiği basın açıklamasında yaklaşık 2 yıldır Kartepe’de yaşayanlara hizmet veren Kartepe Semt Polikliniği’nin hizmete açıldığı günden itibaren hiçbir ilave yatırım almadığını söyledi.




MHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Arpacı, bugün il binasında düzlendiği basın açıklamasında yaklaşık 2 yıldır Kartepe’de yaşayanlara hizmet veren Kartepe Semt Polikliniği’nin hizmete açıldığı günden itibaren hiçbir ilave yatırım almadığını söyledi. Arpacı, “Kartepe ilçemizde maalesef acil müdahalede bulunacak donanımlı tek bir sağlık kuruluş yoktur” dedi.


KÖSEKÖY’DEN İBARET DEĞİL

Kartepe’nin Köseköy’den ibaret olmadığını söyleyen Arpacı, “Bugün İzmit merkezde birbirine 10 dakika mesafede biri bin 200 diğeri 400 yataklı iki devlet hastanesinin yapımı planlanmakta iken ilimizin yöneticileri, Kartepe’nin merkeze yakın olduğunu ileri sürerek ilçeye bir hastane yapılmasının gereksiz olduğunu ifade etmektedir. Öncelikle yakın olduğu söylenen 7 kilometrelik mesafe Köseköy ile İzmit Devlet Hastanesi arasındaki mesafedir. Eşme, Maşukiye, Arslanbey, İzmit’e oldukça uzak mesafededir” ifadelerine yer verdi.


NİYETLERİ YOK

AKP’li yöneticilerinin hastane yapma gibi bir niyeti bulunmadığını iddia eden Arpacı, “Anlaşılan odur ki; AKP’li yöneticilerin Kartepe’ye bir hastane yapmak gibi bir niyeti yoktur. Bizim önerimiz en azından akşam saat 17.00’den sonra Kartepe’nin merkezi bir bölgesinde acil müdahalede bulunabilecek veya vatandaşın iğnesi ve pansumanı gibi küçük tıbbi işlemlerini yaptırabileceği bir sağlık kabininin hizmete sokulmasıdır” şeklinde konuştu.


Manşet Kocaeli


Geri Dön