09 / 05 / 2024

kartepe 2014 projeleri

kartepe 2014 projeleri

İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçenin gelişimi için yoğun şekilde çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Kartepe’nin toprağına değer katıyoruz” dediler.

Ayhan Arpacı: Kartepe Semt Polikliniği hiçbir ilave yatırım almadı!

Ayhan Arpacı, bugün il binasında düzlendiği basın açıklamasında yaklaşık 2 yıldır Kartepe’de yaşayanlara hizmet veren Kartepe Semt Polikliniği’nin hizmete açıldığı günden itibaren hiçbir ilave yatırım almadığını söyledi.

Kartepe'de kaçak yapılaşma denetimleri devam ediyor!

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Ekipleri ilçede kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için denetimlerini sıklaştırdı. Yeni müdürlük Yapı Kontrol Müdürlüğü de çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kartepe park projeleri ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini önceki gün yapıldı.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Kartepe Belediyesi restorasyon projeleri hazırlatacak!

Kültürel değerlere sahip çıkmak ve eski yapıları geleceğe taşımak adına Kartepe Belediyesi, restorasyon projeleri hazırlatacak.

Kartepe'ye ikinci mahalle konağı inşa ediliyor!

Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projeleri çerçevesinde mahallelerdeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkını mahalle konakları ile buluşturmaya devam ediyor.

Kartepe Kentsel Tasarım Ve Bina Projeleri İhalesi sonlandırıldı!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kartepe Geneli 1. Grup Kentsel Tasarım ve Bina Projelerinin Hazırlanması işi ile ilgili ihale açık ihale usulü ile gerçekleşti.

Kartepe Kentsel Tasarım Ve Bina Projeleri ihalesi yapıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kartepe Geneli 1. Grup Kentsel Tasarım ve Bina Projelerinin Hazırlanması işi ile ilgili ihale açık ihale usulü ile gerçekleşti.

Kartepe'de yapı ruhsatlarında artış!

Kartepe'de yapı ruhsatlarında artış oldu. Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden 2014 yılında verilen yapı ruhsatlarında bir önceki yıla oranla yüzde 20 artış olduğu açıklandı

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

kartepe 2014 projeleri Haberi

kartepe 2014 projeleri


İlçede bir dizi inceleme ve temaslarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçenin gelişimi için yoğun şekilde çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Kartepe’nin toprağına değer katıyoruz” dediler.



Kartepe’nin vizyon 41 projesini hayata geçirme hedefiyle çıktıkları hizmet yolunda Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle çalışmalarına hız verme hedefindeki Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başkan Karaosmanoğlu ile saha çalışması yaptı. Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz’ın yanı sıra Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi yetkilileri de arazi çalışmasında hazır bulundu.

Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek çalışmalara hız vermek, yatırım ve projelerin aksamadan yürümesi için tespitlerde bulunmak için ilçede bir dizi inceleme ve temaslarda bulunan başkanlar, kurmayları ile birlikte ilçeyi karış karış gezdiler. Zaman zaman vatandaşlarla bir araya gelen...