17 / 05 / 2024

Ayhan Karadağ

Ayhan Karadağ

Adbek Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Karadağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Türklerin Karadağ'daki konut yatırımı 22 kat arttı!

Türkler, Balkanların yükselen yıldızı Karadağ'da en çok konut alan ikinci millet oldu. Türklerin bu ülkede konuta ödediği rakam 3 senede 22 kat arttı.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

Karadağ, Körfez’in de radarına girdi!

Mirnadom Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, "Azerilerin yapımı halen devam eden yaklaşık 3 milyar Euro’luk dev Porto Novi projesi sayesinde birçok Azeri Karadağ’a hem gayrimenkul hem de ticari yatırım yapıyor. Benzer hareket şimdi de Körfez bölgesi için oluşuyor" dedi...

Türkler Karadağ’a göç ediyor!

Avrupa Birliği (AB) üyeliğine girmesi planlanan Karadağ’da Tük akını yaşanıyor. Ülkede 7 günde 800 Euro’ya oturma ve çalışma izni alınabiliyor.

Karadağ'da vatandaşlık dolandırıcılığına dikkat! 

Karadağ Cumhuriyeti'nin yatırım yapana vatandaşlık vereceği vaadi Türk iş adamlarının gözünü bu ülkeye çevirmesine neden oldu. Ancak Karadağ-Türk İş Adamları Derneği (KATİAD) Başkanı Necmi Saykun, "Konut da alsanız, otel de yapsanız vatandaşlık almanız garanti değil" dedi. 

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Emlak Yönetim AŞ Genel Müdürü Ayhan Karaca oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı.

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Türk yatırımcıların Karadağ'a ilgisi artıyor!

Batı Balkanlar'ın küçük ülkesi Karadağ'da yatırımları olan 2 bini aşkın Türk şirketi, ülkenin istihdam ve kalkınmasına katkı sunuyor.

Ozan Güven: Karadağ'dan ev almadım!

Oyuncu Ozan Güven önceki akşam Yeniköy’de görüntülendi. Güven, 'Karadağ'da ev aldı' haberlerini yalanladı.

Azmont Investments yatırım için Karadağ'ı seçti!

Karadağ’da 800 milyon euroluk yatırımla hayata geçirilen Portonovi Resort Haziran'da açılıyor. Azmont Investments Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erentok, “Proje için Cannes’ı değil, Karadağ’ı seçtik” dedi

Dolandırıcılar Karadağ'da 12 bin Euro'ya vatandaşlık sattılar!

AB üyesi olması beklenen Karadağ’a ilgi arttı. Gayrimenkul alana vatandaşlık verilen Karadağ dolandırıcıların yeni kapısı oldu. Dolandırıcılar, ‘Size vatandaşlık çıkaracağız’ diyerek vatandaşlardan kişi başı 12 bin Euro topladı..

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Ayhan Karadağ Haberi

Ayhan Karadağ

Adbek Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Karadağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta kuruldu. 


Adbek Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...