13 / 05 / 2024

ayhan sat

ayhan sat

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

Ayhan Taflan: Yabancıya konut satışı TL ile olmalı!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, yabancıların gayrimenkul alımının TL üzerinden yapılacağını söyledi.

Artcenter binası Tapu.com’da satışa çıktı!

Kültür-sanat yaşamının ana arteri Beyoğlu’nda Ayhan Işık Sokak’ta bulunan ve Borusan Kültür Sanat bünyesindeki etkinliklere ev sahipliği yapan tarihi bina, Tapu.com’da satışa çıktı.

Yabancıya gayrimenkul satışları vergiden muaf tutulmalı!

Mebuskent projesini gerçekleştiren AYMOR İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, yeni hükümetten,en büyük beklentilerinin yabancıya gayrimenkul satışlarının vergiden muaf tutulması olduğunu bildirdi.

Mebuskent projesinde 2+1 daireler satışa çıktı!

Mebuskent projesini gerçekleştiren Aymor Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ayhan, 388 dönümlük bir alanda yapımı süren ve 332 villa ve 10 bloktan oluşan Mebuskent'te, 2+1 dairelerin satışına başladıklarını bildirdi.

ÖİB'den gayrimenkul satışına onay!

ÖİB'in konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde yer alan bin 146 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 1 milyon 155 bin lirayla en yüksek teklifi veren Ayhan Sülük'e satışı onaylandı.

Sadık Ayhan Saruhan: Basın Ekspres Yolu'nda konut inşa edeceğiz!

Dört yıl önce Alman Fakir'e ortak olan Sadık Ayhan Saruhan, Türk şirketleri için Avrupa'da büyük fırsatlar olduğunu söyledi. Saruhan, "2023 hedefleri için Avrupa'nın uyuyan markalarını satın almalıyız. Bu sayede sıçrama yaparız" dedi

Emin Haluk Ayhan: Konuttaki gelişmeler kaygı verici düzeyde!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan , İpotekli konut kredisiyle yapılan satışların 45 bin 270’den, 29 bin 760’a düştüğünü belirterek, satılan her 100 konuttan 44’ünün üç büyük ilde olduğunu bildirdi.

Emin Haluk Ayhan: Konuttaki gelişmeler kaygı verici!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan , İpotekli konut kredisiyle yapılan satışların 45 bin 270’den, 29 bin 760’a düştüğünü belirterek, satılan her 100 konuttan 44’ünün üç büyük ilde olduğunu bildirdi.

Coldwell Banker Türkiye'nin Franchise Satış Müdürü Ayhan Kaya oldu!

Çukurova Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nden mezun olduktan sonra iş hayatına Astel Kâğıtçılık A.Ş Kalite Bölümü’nde yönetici olarak başlayan Ayhan Kaya Coldwell Banker Türkiye'nin Franchise Satış Müdürü oldu...

Murathan Lojistik'in kullandığı Ayhan Tır Parkı icradan 3.6 milyon TL'ye satılacak!

İzmir 3. İcra Müdürlüğü, Murathan Lojistik'in kira şerhi bulunan ve Ayhan Tır Parkı olarak bilinen iki işyerini toplamında 3 milyon 696 bin TL'ye satacak. Satışlar, 24 Temmuz Salı günü 14:35-14:45 saatleri arasında yapılacak

ayhan sat Haberi

ayhan sat

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat yaşamını yitirdi. 

27 Ağustos 1959 tarihinde doğan Ayhan Sat bugün hayata gözlerini yumdu. Sat'ın cenazesi bugün saat 16:00'da Kireçburnu Mezarlığı'na defnedilecek.

Emlakkulisi.com ailesi olarak editörümüz Cansu Yılmaz'ın kendisine ve ailesine başsağlığı, merhum Ayhan Sat'a Allah'tan rahmet...