04 / 05 / 2024

Ayhan Tekstilin yeni oteli

Ayhan Tekstilin yeni oteli

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil' in sahipleri, İstanbul' da Kağıthane Cendere yolunda. Vadi İstanbul Projesi'nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı.

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Ayhan Yavrucu: Türkiye gayrimenkulde iyi imtihan veremedi!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu "Yeni Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisi Paneli"nde konuştu. Yavrucu yaptığı açıklamada "Türkiye'nin kaynak planlaması yapması gerek" dedi.

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyazev'i yıkıldı!

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 18 yıl kullandığı 'Beyazev' adlı villası Şubat ayında satılmıştı. İşadamı Recep Ayhan tarafından satın alınan ev yıkıldı. Ayhan, yerine yeni villa inşa ediyor.

Ayhan Sefer Üstün: Sakarya'daki askeri tesisler taşınmalı!

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, askeri tesislerin şehir merkezinde olmasının yeni modern dünyaya uygun bir durum olmadığını söyledi.

Akyazı Cevat Ayhan Camii'nin temeli atıldı!

Kıblesinin yanlış olması sebebiyle yıkılan Kubbeli Yeni Cami’nin yerine Cevat Ayhan Camii inşa ediliyor. Yapımı Gezer İnşaat tarafından yapılan Cevat Ayhan Camii, 530 metrekarelik bir ibadet alanına sahip olacak.

Sinop'a yeni stadyum yapılması dile getirildi!

Sinopspor’la ilgili yapılan toplantıda yeni stat talebi dile getirildi.Konu ile ilgili konuşan Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan, “Biz mevcut stadımızı modern hale dönüştürmek, Sinop’a yakışır bir hale getirmek istiyoruz.

Sivas'a yeni okul derslikleri yapılıyor!

Sivas İl Özel İdaresi, eğitimin fiziki altyapısının güçlendirmesi çalışmaları kapsamında kente 677 tane yeni derslik kazandırıyor. Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan yapımı devam eden okul inşaatlarını inceledi.

Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor!

Ayhan Önal ile Gürsu ve ülke siyaseti üzerine bir söyleşi yaptık. Önal, hassasiyet gösterdikleri konuların başında 'imar rantı' geldiğini söyledi. Önal, "Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor." dedi.

Hataloğlu İnşaat-Emlak firması yeni yerine taşındı!

Hataloğlu İnşaat-Emlak firması, uzun yıllardan beri hizmet verdiği PTT arkasındaki yerinden, Karakeçili Mahallesi Üçtutlar Caddesi'ndeki yeni yerine taşındı. Firma sahibi Ayhan Hatal, değişikliğin çalışmalarını değiştirmeyeceğini belirtti.

Kürşat Ayhan: Başkent’te yeni bir Ankara kuruluyor!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan “Mebuskent’te temiz havada doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açarken, postaneden alışveriş merkezine, eczaneden okula tüm ihtiyaçların karşılanabileceği alanlar sunarak adeta yeni bir şehir kuruyoruz” dedi.

Ayhan Zeytinoğlu: 3.köprü yolundan Kocaeli’ye bağlantı yapılmasını istemiyoruz!

Ayhan Zeytinoğlu ile Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, şehrin limanlar ve geçiş noktası olmasından kaynaklanan trafik sorununun çözülmesi için acil yeni altyapı yatırımlarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Rönesans Çelik Yapı yeni fabrikasının açılışını yaptı!

Rönesans Çelik Yapı'nın Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesindeki yeni fabrikasının açılışı yapıldı.Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çekim, 1997 yılında 90 metrekare ile başladıkları alanda bugün 16 bin metrekarelik bir fabrika ile devam ettiklerini söyledi

Ayhan Tekstilin yeni oteli Haberi

Ayhan Tekstilin yeni oteli

Otelin diğer 5 yıldızlı otellere nazaran en büyük özelliği, "roof'unda tamamen camdan yapılacak olan en az 8 tane, her biri 60 metrekare alanında olacak ses geçirmeyen özel odalar. 


Ayhan Tekstil'in sahibi Cem Karabulut, proje ile alakalı şunları söyledi: "Türk firması olarak tekstil alanındaki başarımızı inşaat sektörüne de taşıma kararı aldık. İnşaatına başladığımız otel. yılbaşından sonraki aylarda tamamlanacak, yeni yılın son aylarına doğru tamamen bitmiş olacak. Tekstilde oldukça başarılı olan bir firmayız. Yurt içinde ve dışında bir çok mağazalarımız mevcut."


Ticari...