29 / 04 / 2024

Ayhan Yavuz biyografi

Ayhan Yavuz biyografi

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Hatay Kırıkhan'a 32 derslikli AİML inşa edilecek!

Kampüs alanında incelemelerde bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öztürk'ün desteğiyle başlattıkları çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Hatay Kırıkhan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Ayhan Yavuz," Alaybeyli mevkiinde 380 dönümlükyerin Rezerv alanı olarak ilan edilmesiyle ilgili T.C.Çevre ve Şehircilik bakanlığına dosyayı sunarak Kırıkhan'ın daha yaşanılabilir bir şehir olması yolunda ilk adımı atmış olduk."dedi.

Hatay Kırıkhan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçemizin değişim ve gelişimini, çehresini değiştirmeyi amaçlayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, bu doğrultuda olmazsa olmazım dediği kentsel dönüşüm çalışmalarına projeler hazırlama bazında başlandığını bildirdi.

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Ayhan Şamlı: Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık!

CHP Grup Başkan Vekili Ayhan Şamlı, stratejik plan hazırlanırken CHP grubu olarak kendilerinin de fikirlerinin alınmasının daha sağlıklı olacağını söyledi. Şamlı 'Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık' dedi.

Nazım Yavuz: Çatı katı bağımsız konut olmalı!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Nazım Yavuz, Türkiye'de inşaat sektörünün son yıllarda etkileyici bir büyüme performansı gösterdiğini, buna rağmen konut açığı sorununun varlığını sürdürdüğünü hatırlattı...

Nazım Yavuz: Atıl durumda bulunan çatılar kullanıma açılmalı!

Her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirtti

Nazım Yavuz: Konut açığının çaresi çatı arasında saklı!

Her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirtti.

Nazım Yavuz: Konut açığı için atıl durumdaki çatılar kullanıma açılmalı!

ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirterek, atıl durumda bulunan çatıların kullanıma açılmasıyla her binada konut sayısının artacağını söyledi.

Sema Yavuz: Köpeğime bak evimde bedava otur!

Sinop'ta çok sevdiği köpeği "Panter"i kışın yaşadığı Almanya'ya götüremeyen Sema Yavuz, çözümü köpeğini evinde bakacak kişiden kira almamakta buldu. İlana "Kira almıyorum, hayvansever öğrenci arıyorum" yazdı...

Nazım Yavuz: Çatılarımızı dayanıklı hale getirmeliyiz!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi...

Nazım Yavuz: Standartlara uymayan çatılar fırtınada uçak gibi havalanıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi.

Kürşat Ayhan: Başkent’te yeni bir Ankara kuruluyor!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan “Mebuskent’te temiz havada doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açarken, postaneden alışveriş merkezine, eczaneden okula tüm ihtiyaçların karşılanabileceği alanlar sunarak adeta yeni bir şehir kuruyoruz” dedi.

Ayhan Yavuz biyografi Haberi

Ayhan Yavuz biyografi

Ayhan Yavuz kimdir?

1965 Yılında Kırıkhan’ın Çamsarı Köyü’nde doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsili­ni Kırıkhan’da tamamladıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Muhasebe Yüksek okulundan 1986 Yılında mezun oldu. 


Vatani görevini kısa dönem olarak yaptıktan sonra 1987 Yılında Serbest Muhasebeci olarak çalışmaya başladı. Aynı dönemde yerel bir gazete de Yazı İşleri Müdürlüğü, Ticaret Meslek Lisesi’nde Öğretmenlik ve daha sonra da Kırıkhan, Antakya, İskenderun ve Reyhanlı İlçelerinde dershane işletmeciliğinin yanı sıra ilçemizde özel bir hastanenin kurucu ortaklığını yaptı. 


1991 yılında DYP’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve 1993 Yılında aynı partinin ilçe başkanı olarak görev aldı. Aralıklarla 2004 Yılına kadar ilçe başkanlığı görevi devam etti. 


2009 Yılında DP’den Kırıkhan Belediye Başkan Adayı oldu, %30 civarında oy alarak ilçemizde 2. Parti konumunda oldu....