02 / 05 / 2024

AYİD

AYİD

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin (AYİD) Büyük Kulüp’te düzenlediği akşam yemeği organizasyonunun sponsorlarından biri olan Kale, sanal gerçeklik teknolojisi ‘Kale Vizyon’ ile müteahhitlere bütünsel banyo mekanlarını gezdirdi.

Kentsel dönüşüm ada içi emsal transferleriyle gerçekleşmeli!

Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi tarafından bugün düzenlenen “Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler ve Fırsatlar Zirvesi”nde konuşma yapan AYİD Genel Sekreteri Şişik, planlanmamış imar artışları ve ada içi emsal transferi konularına dikkat çekti.

AYİD, Bağdat Caddesi satışlarını fuarlarla hızlandıracak!

AYİD, Bağdat Caddesi'nde satışı fuarla hızlanacak. İnşaat sektörünün nabzını tutan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

AYİD'in basın lansmanı 29 Ocak'ta gerçekleşti!

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)'in basın lansmanı 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp'te yapıldı.

Şantiye kadar çevre güvenliği de önemli!

İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) sektöre yeni bir soluk getirmek üzere İstanbul'da kuruldu. Başkanlığını Mehmet Sadıkoğlu'nun yaptığı AYİD, tecrübesini sektörle paylaşacak...

Müteahhitler dönüşümde birleşti!

İstanbul Anadolu yakasındaki inşaat müteahhitleri aynı çatı altında toplandı.Kadıköy'de son dönemde ön plana çıkan kentsel dönüşümü mülk sahiplerini mağdur etmeden, yerinde, güvenli olarak gerçekleştirmek için müteahhitler AYİD'i kurdu

2024 kira artış oranı hesapla! Dükkan, iş yeri, konutlarda kira artış oranı ne oldu? Mart 2024 TEFE TÜFE oranları!

Mart ayının gelmesiyle binlerce kişi kiralarını yenilecek kiracılar ve ev sahipleri kira artış oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.2024 Mart ayı dükkan, iş yeri, konut kira artış oranı belli oldu mu, yüzde kaç? 2024 TÜİK TEFE TÜFE oranları...

10 hisse belirle, gelirinin yüzde 10'uyla her ay düzenli alım yap!

Borsa ve hisseler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri nasıl düzenli gelir elde edileceği oluyor. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve yapılan yorumlar...

Ekim ayı enflasyon beklentisi ne yönde?

Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiren enflasyon verileri, gündemin odak noktasında yer almaya devam ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından her ay düzenli olarak açıklanan enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağına dair meraklar artmış durumda.

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

İngiltere'de konut fiyatları düşüşünü 4. aya taşıdı! 

Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatı Temmuz ayında aylık bazda yüzde 0,3 oranında geriledi ve fiyatlarda üst üste 4 ay düşüş görüldü.

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

Flaş! Flaş! Annelere bir müjde daha! 6 ay boyunca 1600 TL ödeme yapılacak

Her ay düzenlenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Şartları uyan ve başvurusunu yapan annelere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1600 TL ödeme yapılacak.

Mayıs ayı ihracat rakamları belli oldu!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mayıs ayı dış ticaret rakamlarının ne kadar olduğunu açıkladı. İşte detaylar!

TÜİK dış ticaret endekslerini açıkladı! Mart ayı dış ticaret haddi 86,4 oldu!

İhracat birim değer endeksi, martta 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 2,7 artarken ithalat birim değer endeksi yüzde 10,1 düştü. Dış ticaret haddi 10,8 puan artışla 86,4 oldu.

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 4.337 TL alacak! Mayıs ayında yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca her ay düzenli olarak sağlanan sosyal yardım ödemeleri arasında evde bakım yardımı da bulunuyor. İhtiyaç sahibi yurttaşlara yapılan bu ödemeler belirli tarihler aralığında yapılıyor. E-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapan vatandaşlar her ay 4.337 TL alıyor.

İstanbul'da en büyük endişe deprem oldu! İstanbulluların yarısı depremde evinin yıkılacağını düşünüyor! 

İBB’nin her ay düzenli olarak İstanbullulara sorarak yaptığı araştırma sonucunda, Şubat'ta İstanbulluların en büyük endişesi deprem oldu. 

Mart ayı kira artış oranı ne kadar? Hemen açıklanan bu rakamlara bakın! İşte iş yeri kira artış oranı Mart 2023!

Mart ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Mart ayı dükkan kira artışı ne kadar oldu? İşte iş yeri kira artış oranı Mart 2023...

Aile Bakanlığı yeni ay sosyal destek ödemelerine başladı mı? 2023 Aile Destek parasına şubat zammı gelecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 850 ila 1250 TL arasında değişen sosyal yardım parası her ay düzenli olarak hesaplara yatırılıyor.

AYİD Haberi

AYİD

İstanbul Anadolu Yakası’nın kentsel dönüşüm sürecinde etkin rol oynayan AYİD üyesi ve üye adaylarından oluşan 400’ün üzerinde müteahhidin katıldığı, 30 Mart Çarşamba akşamı gerçekleştirilen organizasyonda özel bir stant ile yer alan Kale, son dönemde hayata geçirdiği yeni bütünsel banyo mekanlarını ‘Kale Vizyon’ ile tanıttı. Sektörde ilk kez hayata geçirdiği ‘sanal gerçeklik’ teknolojisi ‘Kale Vizyon’ ile tüketicinin kendini banyonun içinde hissetmesini sağlayan Kale, en yeni ürünleri ile oluşturduğu bütünsel banyo çözümlerini, bu teknoloji ile müteahhitlerin beğenisine sundu. 


Kale’nin, UNICERA 2016 Fuarı’nda lansmanını gerçekleştirerek tüketici ile buluşturduğu, ileri teknoloji 3D uygulamaya sahip ‘Kale Vizyon’ bütünsel banyo mekanlarını detaylıca incelemek isteyen müteahhitlerin büyük ilgisini...