25 / 07 / 2024

AYİDER davet

AYİDER davet

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) tarafından Büyük Kulüp’te, yerel yönetimlerin, inşaat sektöründeki diğer kurum ve kuruluşların bir araya geldiği iftar daveti verildi.

AYİDER Başkanı'ndan faiz indirimi açıklaması: Kentsel dönüşümü destekleyecek karar oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik, faiz indirimiyle binaların depremle birlikte iklim krizine karşı da dayanıklı olacağını açıkladı.

AYİDER açıkladı, inşaat sektöründe 2 bin Türk Lirası'na günlük çalışacak kalifiye eleman yok

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), inşaat sektörünün çok önemli bir sıkıntı haline gelen kalifiye eleman açığını azaltmak için amacı ile  meslek liseleri ile işbirliği yapacağını açıkladı. Sektöre nefes aldırmak adına yapılacak bu uygulamanın detayları haberimizde...

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

ŞOK’ta rafları boşaltacak indirimler! Vanish leke çıkarıcı 199,90 TL’ye, çay seti 129 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​20 Eylül-26 Eylül tarihlerinde birçok üründe indirim başlatacak olan ŞOK, tüm müşterilerini ŞOK Market’lere davet etti. Buna göre, Vanish leke çıkarıcı 199,90 TL’ye, çay seti 129 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü. İşte 20 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

İşte Arçelik çay makinelerinde en uygun fiyatlar! 10 Nisan 2023 fiyat listesi…

Arçelik'in kaliteli, dayanıklı ve şık çay makinesi modelleri; kahvaltı, davet ve sohbetlerini çayla tatlandırmak isteyenlerin en büyük yardımcısı. Peki, Arçelik Gurme Çay Makinesi kaç TL? Arçelik Resital Çay Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

İstanbul'da risksiz bina oranı yüzde 10 ile yüzde 20 arasında! Megakenti dönüştürmek 10-20 yıl sürebilir!

İstanbul'un kentsel dönüşümü yeniden gündeme oturdu. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, maddi imkan sağlanırsa, 10-20 sene arasında megakentin kentsel dönüşümle yenilenebileceğine vurgu yaptı. 

Kiracı neyi öder? İşte detaylar!

Kiracılar, ev sahiplerine, her ayın belirli yani kira sözleşmesinde belirtilen günde kira bedelini ödemekle yükümlüdür. Peki “Kiracı neyi öder?” İşte detaylar!

Kiracı son ay kira öder mi?

Kiracılar belli bir miktar karşılığında oturacakları konutu, ev sahiplerinden kiralarlar. Peki kiracı, evden çıkarken son ay kira öder mi? İşte detaylar!

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Peki hangi konular gündeme geldi? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sahipleri Nisan ayında hangi vergileri öder?

Taşınmaz mal sahipleri belli dönemlerde vergi ödemekle mükellef oluyor. Peki, gayrimenkul sahipleri Nisan ayında hangi vergileri öder?

Tek evi olan kira gelir vergisi öder mi?

1 Mart'ta başlayan kira gelir vergisi ödemeleri ay sonunda sona eriyor. Vergide bazı giderler düşülebiliyor. Peki, tek evi olan kira gelir vergisi öder mi?

Ev kiralarken ilk ayın kirası peşin mi ödenir?

Konut kiralamalarında eve giren kiracıdan kira bedelinin peşin ödenmesi isteniyor. Peki, ev kiralarken ilk ayın kirası peşin mi ödenir? Kiracı son ay kira öder mi? İşte yanıtı...

İdlibliler'den AB'ye davet: Evlerimizi görsünler!

İdlibliler, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i yaşadıkları briket evleri görmeye davet ederek “Erdoğan bizi korudu, kolladı. Sayın Leyen, sizi hayatımızı görmeye davet ediyoruz'' açıklamasında bulundu.

AYİDER davet Haberi

AYİDER davet

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), 8 Haziran Perşembe günü Büyük Kulüp’te, yerel yönetimlerin, inşaat sektöründeki diğer kurum ve kuruluşların bir araya geldiği, Lineadecor sponsorluğunda bir iftar daveti verdi. 


İftar davetine TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kadıköy Kaymakamı Tuncay Sonel, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu ve Kadıköy Eski Belediye Başkanı Selami Öztürk de katıldı.


Kurulduğu günden bu yana kentsel dönüşüm, iş güvenliği, yeşil kent gibi konuları gündemine alarak çağdaş yaşam alanları kurmak amacıyla yola çıkan AYİDER, 8 Haziran Perşembe günü Lineadecor sponsorluğunda Büyük Kulüp’te iftar daveti verdi. Yaptığı çalışmalarla kısa sürede inşaat sektöründe adından söz ettiren AYİDER’in iftar davetine TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kadıköy Kaymakamı Tuncay Sonel, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü...