27 / 04 / 2024

AYİDERin yönetim kurulunda kimler var

AYİDERin yönetim kurulunda kimler var

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne yeni başkan seçildi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Peker tarafından kuruldu.

Merkezi yönetim bütçesi bir ayda 31,1 milyar TL açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, merkezi yönetim bütçesinin geçen yılın aynı ayında 25 milyar 31 milyon TL açık verirken, 2022 yılının Haziran ayında ise 31 milyar 59 milyon TL açık verdiğini açıkladı.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

İş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesi, Komite Başkanlığı'na Arzu Erdem'in, Komite Üyeliklerine Neşe Gülden Sözdinler'in, Murat Doğan'ın ve Ayşegül Şahin Kocameşe'nin seçilmesine karar verildi. 

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

2020 afet yönetim planı ile ilgili 9 soru TBMM'de!

Bakanlığın afet yönetim planı ve depreme karşı önlem almak için ayırdığı kaynak miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Team Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Team Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çay tarafından kuruldu.

Harun Algül: Acilen gayrimenkul yönetim planı yapılmalı!

Bandırma Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısında konuşan MHP Meclis Üyesi Harun Algül, yerel yönetim acilen gayrimenkul yönetim planı yapması gerektiğini ifade etti.

Mehmet Aldırmaz, Akfen GYO yönetim kurulu üyesi oldu!!

Akfen GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında Ayşegül Yılmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri  Yöneticisi" olarak atanmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın  Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verildi.

AYİDERin yönetim kurulunda kimler var Haberi

AYİDERin yönetim kurulunda kimler var

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan AYİD (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği), yapılan genel kurul sonucunda yeni başkanını belirledi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

Kurulduğu günden bu yana İstanbul Anadolu yakasının sağlıklı gelişimine katkı sağlayacak yapı estetiği, enerji verimliliği ve iş güvenliği konularına yenilikçi bakış açısı katarak, kamu yönetimlerinde inşaat sektörüyle ilgili bürokratik işleyişi daha verimli hale getirmek ve kentin yaşamsal menfaatlerini korumak için çalışmalar yapan AYİD’de yeni dönem başladı. Yapılan genel kurul sonucunda Mehmet Sadıkoğlu başkanlığında kurulan AYİD’in ismi AYİDER olarak değiştirilirken, yönetim kurulu başkanlık görevine ise oy birliğiyle Melih Tavukçuoğlu getirildi. Kentsel dönüşümdeki sorunlarla yakından ilgilenen ve sunduğu çözüm önerileriyle sektöre farklılık...