15 / 05 / 2024

Aykim Hafriyat Gıda Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aykim Hafriyat Gıda Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aykim Hafriyat Gıda Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kudret Dal tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Sultanbeyli, Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Miak Hafriyat İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miak Hafriyat İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akpınar tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.00,00 TL sermeye bedeli ile Ramazan Doğan tarafından kuruldu.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Azem Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azem Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Azem Koyuncu tarafından kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Aykim Hafriyat Gıda Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Aykim Hafriyat Gıda Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aykim Hafriyat Gıda Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kudret Dal tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Sultanbeyli, Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu. 


Aykim Hafriyat Gıda Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır 1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...