16 / 05 / 2024

Aykut Dumankaya şirket 

Aykut Dumankaya şirket 

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Aykut Dumankaya evlendi!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu Aykut Dumankaya, Serra Ertürk ile Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 500'e yaklaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

200 şirket TMSF'ye devredildi!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar Koza İpek Holding, Boydak Holding ve Dumankaya Grup ve bağlı şirketlerinin de aralarında bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanında 200 şirket TMSF'ye devredildi

Dumankaya İnşaat yarı yarıya kampanyası!

DUMANKAYA İnşaat, konut talebini arttırmak için yeni bir finansman modeli geliştirdi. Şirket, İstanbul Avrupa yakasındaki 3 projesinden ev alanlara, evin değerinin yüzde 50’sini geri ödemeyi vaat ediyor.

Dumankaya İnşaat gelirini 2,6 kat artırdı!

Dumankaya İnşaat, 2014 yılı finansal bilgileri ile Capital 500 listesinde ‘Cirosunu en çok artıran ilk 25 şirket' kategorisinde 3. oldu.

Dumankaya İnşaat yabancılara satış ofisi açtı!

Dumankaya İnşaat yabancıları markajına aldı. Satışlarının yüzde 35'ini yabancı yatırımcıya yapan şirket, CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı.

Dumankaya İnşaat CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı!

Dumankaya İnşaat yabancıları markajına aldı. Satışlarının yüzde 35'ini yabancı yatırımcıya yapan şirket, CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı.

Dumankaya İnşaat cirosunu en çok arttıran 3. firma oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, karlılık odaklı 2014 yılı finansal bilgileri ile Capital 500 listesinde “Cirosunu En Çok Arttıran İlk 25 Şirket” kategorisinde 3. oldu.

Aykut Dumankaya şirket  Haberi

Aykut Dumankaya şirket 

DKY İnşaat Satış Pazarlama Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu. Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

DKY İnşaat, 1961'de inşaat sektöründeki faaliyetlerine start verdi. İbrahim Dumankaya tarafından kurulan şirket, 2013'te yeniden yapılanmaya gitti ve  “DKY İnşaat”, DKY Kentsel ve DKY Sigorta” olarak daha güçlü olarak projelerini sürdürüyor. 

Gayrimenkul sektöründeki lider firmalardan olan DKY İnşaat, 60 senelik deneyimi, dinamik, kaliteli ve yenilikçi yapısıyla konut ve ticari alanlar hayata geçiriyor. Şu ana kadar 17 bini aşkın konut ve iş yerini tamamlayan DKY İnşaat, gayrimenkullerin teslimlerini de gerçekleştirdi. Şirketin, henüz süren projeleri arasında DKY Cadde, DKY Kartal, DKY Business Kartal, DKY On Kağıthane ve Lokum Evler...