04 / 05 / 2024

Aykutoğlu Flats Konutları iletişim

Aykutoğlu Flats Konutları iletişim

Aykutoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Aykutoğlu Flats Konutları projesi 4 bin 600 metrekarelik bir alan üzerine inşa ediliyor. Aykutoğlu Flats Konutları'nda fiyatlar 326 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Aykutoğlu Flats Konutları'nda 551 bin liraya 2+1!

112 konut ve 60 ticari birimden oluşan Aykutoğlu Flats Konutları'nın büyüklükleri 70 ile 135 metrekare arasında değişiyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 551 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Celal Koloğlu'ndan deprem açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu, Elazığ'daki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Koloğlu;"Yeni konutları depreme dayanıklı inşa ederken mevcut yapıları da depreme dayanıklı hale getirmek mecburiyetindeyiz."dedi.

Beyoğlu'nda konutların geri dönüş süresi 13,5 yıl!

Beyoğlu konutta 13,5 yıllık geri dönüş süresiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bakırköy ise 31,5 yıllık amortisman süresiyle geri dönüş süresi en uzun ilçe oldu. 

Kameroğlu Metrohome Konutları 48 ay sıfır faizle!

Metrohome projesi İstanbul Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edildi. Projede konutlar için 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kameroğlu Metrohome Konutları ödeme planı!

Beylikdüzü E-5 otoyolu üzerinde yükselen Metrohome Evleri'nde daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede nakit ödemelerde yüzde 10 iskonto uygulanıyor...

Mavikent 5. etap kuraları 2 Nisan'da çekilecek!

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbeylilerin beklediği müjdeli haberi açıkladı. Tahmazoğlu Mavikent Konutlarında 5. etap kuralarının 2 Nisan 2017 tarihinde çekileceğini söyledi.

Bingöl'de 20 yıllık tapu sorunu çözüm bekliyor!

Bingöl’ün Genç ilçesi Yenişehir Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, OHAL konutlarında ikamet eden hak sahiplerinin 20 yıldır tapu beklediğini söyledi.

Maslak, konut projeleriyle öne çıktı!

Ofis bölgesi olarak bilinen Maslak, şimdilerde Ağaoğlu, Avrupa Konutları, Nurol ve Tahincioğlu’nun da gelmesiyle konut projeleriyle de öne çıktı. Son üç yılda 10 bini aşkın lüks konut teslim edilirken, bin 700-2 bin dolara el değiştiren konut metrekareleri bugün 7-8 bin dolara kadar yükseldi.

Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Konutları'nı inceledi!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarının 4'üncü etap çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Metrohome Residence Kameroğlu teslim tarihi!

Metrohome Residence Kameroğlu projesinde konutların metrekare birim fiyatı 4 bin 750 TL ile 5 bin 250 TL Arasında değişiyor...

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Konutları başvurusu bugün başladı!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Konutları başvurusu bugün başladı. Kura çekimin 5 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı TOKİ Kahramanmaraş projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Aykutoğlu Flats Konutları iletişim Haberi

Aykutoğlu Flats Konutları iletişim


Toplamda 122 adet daireden meydana gelen Aykutoğlu Flats Konutları projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de konumlandırılan Aykutoğlu Flats Konutları projesinin toplam arsa alanı 30 bin metrekare olarak belirlendi.


Aykutoğlu Flats Konutları fiyat listesi!


1 oda 1 salon daireler 326 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 551 bin liradan,

165 metrekarelik 3+1 daireler 602 bin liradan,

175 metrekarelik daireler 658 bin liradan satışa sunuluyor.



4 bin 600 metrekarelik bir alan üzerinde yükselen proje Aykutoğlu İnşaat imzası taşıyor.


Aykutoğlu Flats Konutları projesinin teslim tarihi için 2014 yılının Temmuz ayı hedefleniyor. 


Aykutoğlu Flats adres :  İstanbul Caddesi Fevzi Çakmak Mah. No:1 Küçükköy, Gaziosmanpaşa - İstanbul


Aykutoğlu Flats iletişim bilgileri

Telefon: 0212 650 91 32-33

Web Adresi: