02 / 05 / 2024

Ayla Uluşahin taziye

Ayla Uluşahin taziye

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) Milletvekili Üyesi Ayla Uluşahin vefat etti. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

TEVAK'ın acı günü! Ayla Uluşahin vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) Milletvekili Üyesi Ayla Uluşahin vefat etti. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Şahin Sevin vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Şahin Sevin 9 Ocak 2018 (Dün) tarihinde vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınlanttı. 

Tarsus Şahin Mahallesi Taziye Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahin Mahallesi Taziye Evi Tarsuslu vatandaşların hizmetine açıldı.

Tarsus'ta yeni taziye evinin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi'nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can, başta çocuklar olmak üzere vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı.

TEVAK'ın acı günü! Aysel Şahin vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın Mütevelli Üyesi Aysel Şahin vefat etti. Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

Bursa Dedeler Parkı'nın yıkılması çevrecileri ayaklandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi Kurulu kararıyla Teleferik semtindeki Dedeler Parkı'nı yıkarak yerine kavşak yapmak istemesi çevrecileri ayağa kaldırdı. Ali Uluşahin, "Mahkeme direnişimizin haklılığını ortaya koymuş oldu" dedi.

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Rasim Atilla Uluğ vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat A.Ş İdari İşler Müdürü Hakkı Uluğ 'un babası Rasim Atilla Uluğ vefat etti. Yapı Merkezi A.Ş gazetede taziye ilanı yayınladı....

Meriç Uluşahin: İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz!

Yatırımcılara önerilerde bulunan ABank Genel Müdürü Uluşahin 'Döviz hareketlenince panik yapmayın. Ya kur kendi içinde düzeltme yapıyor, ya da faiz getirisi ona yaklaşıyor.İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz' dedi.

Şekerbank Genel Müdürü Halit Haydar Yıldız oldu!

Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlük görevini yürüten Meriç Uluşahin 31 Mart 2014 tarihi itibarıyla emekli oluyor. Yerine halen Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Halit Haydar Yıldız atandı...

Ali Şahin: ADASU HES, Bayburt’a örnek oldu!

DSİ Hidroelekrik Enerji Dairesi Başkanı Ali Şahin: "ADASU Hidroelektrik Santrali, Türkiye'deki ilk ve tek örnektir. Bu tesisi örnek alarak Bayburt Belediyesi de çalışmalara başladı" dedi

Yozgatlı hayırsever iş adamı Bilal Şahin doğduğu beldeye spor salonu yaptırdı!

Yozgatlı hayırsever iş adamı Bilal Şahin, huzurevi, sağlık ocağı, cami, Atatürk Anıtı ve de saat kulesinin ardından doğduğu beldeye son olarak da spor salonu yaptırdı...

Kenan Şahin kimdir?

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin kimdir? Kenan Şahin, ne zamandan beri Pendik Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'in biyografisi ve yaptığı işler...

Ayla Uluşahin taziye Haberi

Ayla Uluşahin taziye

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) Milletvekili Üyesi Ayla Uluşahin vefat etti. Cenazesi bugün İzmir Karşıyaka Soğukkuyu Kabristan Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip defnedilecek. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...