29 / 04 / 2024

Ayman Nechiwati

Ayman Nechiwati

Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayman Nechiwati, Ahmad Hasson Al-Najjar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

Lolo Dağ İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lolo Dağ İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Husseın M. Abujabal tarafından kuruldu.

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited ŞirketiSoley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Albouchı tarafından kuruldu.

Reem Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reem Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ayman Abaji tarafından kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Platinum İthalat İhracat Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İthalat İhracat Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ayman Ghazoul tarafından kuruldu.

Bugattı Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bugattı Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ayman Yusrı I. Barakat tarafından kuruldu.

Alaqsa Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqsa Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ayman M.A.A. tarafından kuruldu.

Aym Turizm Otelcilik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Aym Turizm Otelcilik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Maslamani, Ufuk Maslamani, Ufuk Maslamani tarafından açıldı.

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihet Esved  ve Ayman Alaswad tarafından kuruldu.

Alramlah Danışmanlık Genel Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Alramlah Danışmanlık Genel Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ayman M A H. tarafından kuruldu.

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

Al Dimashqi Turizm Gayrimenkul Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Al Dimashqi Turizm Gayrimenkul Kozmetik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Dumaırıeh tarafından kuruldu.

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Hussıno ve Aza Dabbag ortaklığında kuruldu.

Ayman Nechiwati Haberi

Ayman Nechiwati

Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayman Nechiwati, Ahmad Hasson Al-Najjar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  Her türlü inşaat taahhüt işleri;...