01 / 05 / 2024

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!


Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihet Esved  ve Ayman Alaswad tarafından kuruldu.



Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihet Esved  ve Ayman Alaswad tarafından kuruldu.

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi konusu:
Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kirayavermek,gayrimenkul danışmanlığı ve faaliyetlerinde bulunabilir.Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut, iç ve dış dekorasyon, ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek,başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak faaliyetlerinde bulunabilir. Şirket yurt içi ve yurtdışında tüm tekstil ürünleri, hırdavat malzemeleri, elektrik ve elektronik malzemeleri,gıda ürünleri, medikal,ev dekorasyon malzemeleri, tıbbı ürünler ve bunların cihazları, hediyelik eşya, temizlik malzemeleri, plastik ürünler, plastik ürünlerin hammaddeleri, kozmetik ve kimyevi ürünler, her türlü inşaat malzemelerinin, bilgisayar malzemeleri,mobilya ve malzemelerinin alım- satım ve ithalat-ihracatı ile mevzuatın izin verdiği her türlü konuda toptan ve perakende alım - satım ,ihracat-ithalat yapabilir. Tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, grafik ve web dizayn hizmetleri vermek, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. Oturacak yeri olan veya olmayan fast-food,restourant, kafe,kafeterya,lokanta,çaybahçesi market, süpermarket gibi gıda üzerine faaliyet gösteren yiyecek ve içecek ağırlıklı işletmeleri işletebilir, devir alır ve devir edebilir.


Geri Dön