02 / 05 / 2024

Ayn Since Parkı

Ayn Since Parkı

Mardin'e Türkiye'nin ilk Dumansız Parkı olan Ayn Since Parkı önümüzdeki aylarda tamamlanarak hizmete girecek

Çeviklik ve enerji onun doğasında var! Skoda Kamiq'e Mart ayında zam geldi mi?

Skoda Kamiq'ın en büyük özelliği, konforlu ve geniş bir iç mekana sahip olmasıdır. Ayrıca yüksek seviyede standart özelliklere ve güvenlik teknolojilerine sahiptir. Aracın boyutları, şehir içi kullanım için uygun olmasını sağlar ve aynı zamanda park etmeyi kolaylaştırır. Peki 25 Mart 2023 fiyat list

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Çankaya'da aynı anda 7 park yapılıyor!

ÇANKAYA Belediyesi’nin 2016 yılında tamamlayıp halkın hizmetine sunacağı parklardan 7’sinde çalışmalar aynı anda devam ediyor. Belediye Başkanı Taşdelen, "Önceliğimiz her zaman Çankaya halkı. Projelerimizi bu yönde geliştiriyoruz" dedi.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki dev park açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde 20 bin metrekarelik alan üzerinde yapılan dev park, bölge sakinlerinin en uğrak adresi oldu. Park, aynı zamanda Ceylanpınar ilçe merkezindeki en büyük yeşil alan olma özelliğine sahip.

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içinde başlıyor!

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içerisinde temel atılacak. Satışların da aynı dönemde başlayacağı Palmiye Park Fiora projesinde 154 konut yer alıyor...

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Kırşehir'de 650 kişilik park açılacak!

Kırşehir Belediyesi, aynı anda 650 kişinin piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı Projesini hayata geçiyor.

Eyüp Karadolap Mahallesi'ndeki çocuk parkı imara mı açılacak?

İstanbul Eyüp Belediye Başkanı, Alibeyköy Karadolap Mahallesi'nde bulunan aynı zamanda afet toplanma bölgesi olan çocuk parkının imara açılmasına direnen mahallelilerle 'ikna' toplantısı gerçekleştirdi, ancak başarılı olamadı.

Rize Kaçkar Dağları Milli Parkı'nın içindeki sit alanında imar çalışmaları başladı!

Rize Kaçkar Dağları Milli Parkı içinde bulunan, aynı zamanda doğal SİT alanı içerisinde halan 9 köyün koruma amaçlı imar planı yapımı için 345 bin 740 TL bedelle çalışmalar başlatıldı.

Meram Arena Park'da teslimler yapıldı!

Meram'da bulunan Arena Park Konutları'nın birinci etabın anahtar teslimi törenle yapıldı. Arena Park'ın ikinci etabının temeli ise aynı anda törenle atıldı.

Arena Park Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

Meram'da bulunan Arena Park Konutları'nın birinci etabın anahtar teslimi törenle yapıldı. Arena Park'ın ikinci etabının temeli ise aynı anda törenle atıldı.

Kırşehir Güzler Piknik ve Evcil Hayvan Parkı’nın temeli atıldı!

Kırşehir’de 650 kişinin aynı anda piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı’nın temel atma töreni yapılacak. Bahçeci, "Kırşehir’i her alanda geliştirecek ve Kırşehir’e yeni sosyal alanlar kazandıracak projeleri yapmaya devam ediyoruz"

Alanya Merkez'de aynı anda 4 park yapılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya merkezde aynı anda 4 tane park yapıyoruz. Amacımız insanların sosyal alanlardan yararlanması" dedi.

Ayn Since Parkı Haberi

Ayn Since Parkı

Mardin'e Türkiye'nin ilk Dumansız Parkı kuruluyor.  Dumansız Park, New York'tan sonra Türkiye'nin ilk dumansız parkı ünvanını alacak. Ayn Since Parkı önümüzdeki aylarda tamamlanarak hizmete girecek. 


Yaklaşık 10 bin metrekarelik alana kurulacak olan Türkiye'nin ilk dumansız parkı Ayn Since Parkı'nın içinde nikah salonu da olacak. Bunların yanı sıra parkta; oturma grupları, oyun grupları, fitness aletleri, otomatik sulama sistemi, su oyunları içeren havuzlar, modern aydınlatma grupları, yürüyüş yolları, bitkisel donatı malzemeleri, çim tesisi ve tuvalet...