18 / 05 / 2024

Aynur Otağ biyografi

Aynur Otağ biyografi

Mimar Aynur Otağ kimdir? Mimar Aynur Otağ bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Aynur Otağ, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Aynur Otağ'ın biyografisi...

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket kuruldu!

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 83 bin 525 TL sermaye bedeli ile Mehmduh Öztürk ve Aynur Öztürk ortaklığında kuruldu.

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Kara Omar Kara tarafından kuruldu.

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Çelik, Selim Çelik ve Yavuz Şahin ortaklığında kuruldu.

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Arzu Aydemir ve Şaban Özbiçer ortaklığında kuruldu.

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Aynur Ulu ve Harunnisa Gider ortaklığında kuruldu.

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Aynur Demirel tarafından kuruldu.

Ota Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ota Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 30 bin TL sermaye bedeli İle Orhan Oğuz Tekin tarafından kuruldu.

Yaren Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaren Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Köprülü tarafından kuruldu.

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Aynur Jumabekova, Ferhat Aker tarafından kuruldu.

Axa Plastik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axa Plastik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Aynur Göçün ve Nurcihan Tütüncü tarafından kuruldu.

Gebze'ye millet bahçesi müjdesi!

Fatih Sultan Mehmet'in  Avrupa seferi öncesi otağını kurduğu Gebze’deki Hünkâr Çayırı’na,  millet bahçesi inşası için çalışmalar başladı.

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Aynur Otağ biyografi Haberi

Aynur Otağ biyografi

Aynur Otağ kimdir?

Aynur Otağ, 1950 yılında Eskişehir'de doğdu. 1976 yılında İstanbul Teknik üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 2 yıl İstanbul Teknik üniversitesi Şehircilik Bölümü'nde master yaptı. 1975 yılında mesleki yaşamına başladı. 


1993-1996 yıllarında kendi bürosunu kurdu. 1997 yılından itibaren Turgut Alton Mimarlık Müşavirlik Şirketi'nde ortak olarak mesleki yaşamına devam ediyor.


Mimar Aynur Otağ projeleri..

Eczacıbaşı Bozüyük Lisesi (2004 - Sürüyor)

Almaty Samal 3 Apartmanı (2003 - Sürüyor)

Perge Jewels Tesisleri (2003)

Mercedes Benz Kamyon Teslim Binası (2003)

Kybele Tatil Köyü İlave Konaklama Üniteleri ve Sosyal Tesisleri (2002)

Coral Beach Hotel (2001)

Varsaw Otel (2001)

Jerico Tatil Köyü (2000)

Türkmenistan Enerji ve Endüstri Bakanlığı (2000)

Eczacıbaşı Yönetim Binası (2000)

Levent Oteli (1999 - Sürüyor)

Belek'te Lüks Tatil Köyü ve Otel (1999)

Ankara'da Marmara Oteli (1998)

Scala Nova Golf Kulübü ve Yerleşimi (1998)

Vladimirskaya İş Merkezi (1998)

Tilaga Hotel...