04 / 05 / 2024

Aysan

Aysan

2008 yılında sadece İstanbul'da başladığı faaliyetlerini genişleten DD Mortgage, Ankara, İzmir ve Antalya'dan sonra Bursa'dan gelen kredi taleplerini de kabul etmeye başladı...

Sepanta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sepanta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Aysan Denizli tarafından kuruldu.

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te Murat Sarı, Aysun Yılmaz ve Zehra Sarı Uluç ortaklığında kuruldu.

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aysan Tan tarafından kuruldu.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 3 İstanbul Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 3 İstanbul Şubesi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Tarabya Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tarabya Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nermin uran, Arcan Uran ve Aysan Uran tarafından kuruldu. 

Uran Holding yeni şirket kurdu!

Uran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Uran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aysan Uran ve Yönetim Kurulu Üyesi Arcan Uran yeni bir şirket kurdu. 

Aysan Yatırım Makina İnşaat ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysan Yatırım Makina İnşaat ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elchin İsgandarov tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ceren Yörük ile Aysan Bulut dün akşam evlendi...

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ceren Yörük ile Aysan Bulut evleniyor. Çiftin düğünü 20 Haziran'da gerçekleştirilecek...

Aysan Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysan Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Hasan Alıssa tarafından bugün 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Trabzon'da 209 inşaat işçisi için mesleki yeterlilik sınavı!

Trabzon'da inşaat ve makine alanında toplam 209 kişiye mesleki yeterlilik sınavı yapıldı. Sınav, Of Çaysan ve Kantekin Grup İnşaat’ta gerçekleştirildi.

Ferit Aysan kimdir?

Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan, 84 yaşında vefat etti. Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Aysan Haberi

Aysan
DD Mortgage, müşterilerine sadece yeni ev alırken değil, aynı zamanda mevcut kredilerini daha avantajlı planlarla değiştirme ve sahip olunan mevcut konutlar için hazırlanmış olan ipotekli bireysel finansman kredisi teklifleri sunma gibi konularda yardımcı oluyor. 


İstanbul dışı taleplerin değerlendirilmeye alınması ile büyüme hızını katlayacaklarını belirten DD Mortgage Genel Müdürü Murat Aysan, en önemli konunun müşteri memnuniyeti olduğunu dile getirdi. Aysan, "Mevcut müşterilerimizin bize yönlendirdiği müşteri sayımızdaki artış verdiğimiz kaliteli hizmetin en önemli göstergesi. Bunu daha da yukarı çekmek ise en önemli amacımızdır" dedi. 


Rekabet edecek Geçen 


5 yıl içinde gerek global ekonomilerde, gerekse de Türkiye'de yaşanan gelişmeler ne olursa olsun istikrarlı bir büyüme planı uyguladıkları ifade eden Aysan, "Yaratıcı çözümler, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadromuzla yılın ikinci yarısında rekabette daha öne çıkmak...