25 / 08 / 2024

Ayşe Dinçay

Ayşe Dinçay

Misk Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Dinçay, Hanife Sivri tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Hasköy, Keçeci Piri Mahallesi, Aziz Sokak'ta kuruldu.

Ali Ağaoğlu'nun Ayşe Özyılmazel'e açtığı davadan karar çıktı!

Ali Ağaoğlu'nun şikayeti üzerine sanatçı, yazar Ayşe Özyılmazel hakkında "Hakaret" suçundan başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

EÜAŞ'ın Çayırhan santrali özelleştiriliyor!

Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin (EÜAŞ) Çayırhan'daki kömür rezerv ve enerji üretim alanları özelleştirilecek.

Gölbahçe Evleri'nde 120 ay 0.69 faizle kredi imkanı!

Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk kampanyasınn devam ettiği Gölbhaçe Evleri'nde toplam tutarın yüzde 59’luk kısmı için 120 ay 0.69 kredi oranı sunuluyor.

Erkut Soyak, Ayşe Şan ile tatile çıktı!

İstanbul'un stresli şehir hayatından uzaklaşan işadamı Erkut Soyak ve sevgilisi Ayşe San, Göcek'te tatil yapıyor. Güneş ve denizin tadını çıkaran aşıklar, özel tekneleriyle Ege'nin mavi koylarında gezindiler.

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Gölbahçe Evleri'nde yüzde 35 peşinde 60 ay vade!

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde lansman kapsamında yüzde 10 indirimin sunuluyor. Ayrıca %10 lansman indirimine ek olarak 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor.

Gölbahçe Evleri’nde yüzde 10 indirim var! 60 ay vade farkı yok!

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde lansman kapsamında yüzde 10 indirimin sunuluyor. Ayrıca %10 lansman indirimine ek olarak 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor.

Ayşe Özyılmazel'den Ali Ağaoğlu'na 250 bin liralık dava!

Ayşe Özyılmazel, işadamı Ali Ağaoğlu’na 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Özyılmazel, Ağaoğlu’nun e-posta hesabından ağır hakaretler içeren mesaj aldığını iddia etti.

Antalya Büyükşehir'den Ayşe Alagöz’e konteynır ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Sülekler Mahallesi’nde yaşayan ve evi yıkılan yaşayan Ayşe Alagöz’ün yardımına koştu. Büyükşehir Belediyesi, kalacak başka yeri olmayan Ayşe nineyi açıkta bırakmadı.

Konak Gürçeşme'de 3 ay önce yıkılan yol tartışma yarattı!

Gürçeşme'de 3 ay önce yağmurla yıkılan yola, Konak Belediyesi önlem olarak "Dikkat yıkılabilir" levhası astı. Yolda herhangi bir sağlamlaştırma çalışması yapılmaması dikkat çekti.

Ayten Alpar, Ayşe Arman'a konuştu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ayşe Arman köşesinde Ali Ağaoğlu'nun ikinci eşi olan Ayten Alpar ile röportaja yer verdi. İşte Ayten Alpar'ın açıklamaları..

Ayşe Ünal geleceğin şehir plancılarıyla bir araya geldi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal, Yıldız Teknik Üniversitesi, Şehir ve Bölge Planlama 2. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Ayşe Dinçay Haberi

Ayşe Dinçay

Misk Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Dinçay, Hanife Sivri tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Misk Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri.


Misk Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Hasköy, Keçeci Piri Mahallesi, Aziz Sokak,...